ΤΑ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ
BOTTOP
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
ΕΤΕ σήμερα...
1051 αναγνώστες
Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2010
15:24
Σχετικές μετοχές:
ΕΤΕ
Σχόλια

25/02 22:44  cornelsen
Μήπως η μορφή τού MACD (ανοδικός και με αποκλίσεις πέρυσι, πτωτικός φέτος) διαφοροποιεί τις δύο πτωτικές σφήνες; Στους δύο προηγούμενους πυθμένες ο RSI (μηνός) έφτασε σε τιμές 20-25. Σήμερα είναι ακόμη στο 35.
Καλό βράδυ.
26/02 08:21  BOTTOP
Δηλαδή θεωρείτε ότι το 3 κύμα υφίσταται βρισκόμαστε στο 4 σε μια βραχυπρόθεσμη «σφήνᨻ η οποία θα διασπαστεί καθοδικά με συνέπεια νέο χαμηλό?
Σας ευχαριστώ.
26/02 10:48  cornelsen
Καλημέρα.
Κατ' αρχάς να διευκρινίσω ότι δεν (παρ)ακολουθώ την κυματική τεχνική ανάλυση (μπορείτε να δείτε απόψεις μου στο blog μου).
Όσον αφορά την εικόνα τής ΕΤΕ -και κατ' επέκταση τού ΓΔ- δεν βλέπω να σχηματίζει σφήνα. Απλώς πορεία μέσα σε ένα καθοδικό κανάλι. Ειδικότερα, ο ΓΔ μετά από μία ταλάντωση 10 ημερών με πάνω όριο την αντίσταση των 2105 μονάδων και κάτω όριο τις 1970 μον., εδώ και 15 μέρες προσπαθεί να σχηματίσει ένα ανοδικό τρίγωνο με πάνω οριζόντια πλευρά τις 1970 μον. Αν σήμερα ο ΓΔ κλείσει πτωτικά ο σχηματισμός αυτός αναιρείται.
Έχει ενδιαφέρον να παρατηρήσει κανείς την συμπεριφορά τού ΓΔ σε σχέση με τον ΚΜ12 μηνών και τους πυθμένες τού RSI στην αναζήτηση των μακροπρόθεσμων πυθμένων τού ΧΑΑ.
26/02 12:54  BOTTOP
Σας ευχαριστώ . καλή σας μέρα.
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
Σκοπός της σελίδας είναι εκπαιδευτικός και προσπαθώ να εξηγήσω τον λόγος για τον οποίο συμβαίνει η κίνηση της τιμής με την βοήθεια ενός συστήματος το οποίο είναι ένα παζλ από δικές μου και δωρεάν φόρμουλες , χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνονται και λάθη και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί συμβουλή ή σύσταση ή πρόταση για οποιουδήποτε είδους επένδυση.
Περισσότερες πληροφορίες για το σύστημα μπορείτε να βρείτε στους συνδέσμους – “σχετικά με το σύστημα bottop”.

Τα κύματα ΕΛΛΙΟΤ δεν είναι ασφαλή μέθοδο επένδυσης. Καθ’ όλη την διάρκεια της εξέλιξης του κύματος ύπαρχου διάφορες ερμηνείες μέχρι να ολοκληρωθεί.
Κατά βάση κάνουμε υποθέσεις. Για να είναι ασφαλές πρέπει να ολοκληρωθεί το κύμα.

Ένα διάγραμμα μοιάζει με ένα νεογέννητο μωρό.
Όσο πιο πολλοί το βλέπουν τόσο σε περισσότερους συγγενείς μοιάζει.
Εάν το πάρουμε λογικά έχουμε δυο επιλογές
Είτε να μοιάζει στην μαμά είτε στον μπαμπά.
Στο τέλος μόνο στον ένα μοιάζει.
BOTTOP

Μέχρι να συμβούν όλα αυτά τα ανεξήγητα που βλέπουμε πρέπει να βρούμε τρόπο να τα εξηγήσουμε…διότι ... είναι η μόνη γλώσσα που για την κατανοήσεις πρέπει να παρακολουθείς καθημερινά και για να παρακολουθείς πρέπει να κατανοήσεις τη γλώσσα..

BOTTOP

Όταν πια το πάρεις απόφαση ότι δεν μπορείς να κόψεις δρόμο και να γίνεις πλούσιος πιο γρήγορα από ότι πρέπει .... πρέπει απλά να ακολουθήσεις την φυσική εξέλιξη των πραγμάτων.

BOTTOP
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
Σύνδεσμοι