ΤΑ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ
BOTTOP
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Πως φτάνει ένας trader στην επιτυχία.
1401 αναγνώστες
Παρασκευή, 26 Μαρτίου 2010
21:42

 

Η επιτυχία δεν χαρίζετε , μπορεί να την επιτύχεις με κόπο , επιμονή και διάβασμα.
 
Ένας μελλοντικός trader – επενδυτής δεν γεννήθηκε παρά πλάσθηκε μετά από λάθη εμπειρία και επιμονή.
 
Ένα από τα στάδια που παίρνει ένα trader για να επιτύχει το στόχο του είναι είναι η αποτυχία. Συνήθως ανακαλύπτει το μελλοντικό επάγγελμα του σε περιόδους άνθησης και κορύφωσης. Η απογοήτευση είναι ένα από τα στάδια που τον κάνει δυνατό.
 
Εάν καταφέρει να περάσει αυτό το στάδιο παίρνει την κατάσταση στα χέρια του.
Βγαίνει από τον λήθαργο και μπαίνει στην δράση. Δεν συναρπάζετε με το να βλέπει μονό αλλά να πολεμά.
 
Ο πόλεμος χωρίς όπλα είναι δύσκολος. Κάνει πράξεις χωρίς εργαλεία και γρήγορα καταβαίνει ότι δεν ωφελεί να προσπαθεί να κερδίσει χωρίς αυτά.
 
Εάν περάσει και αυτό το στάδιο χωρίς να εγκαταλείψει αρχίζει να ψάχνει ειδικούς , κερδοφόρα συστήματα , χρυσούς κανόνες , κερδισμένους παίχτες , βιβλία για να σώσει το   κεφάλαιο του.
 
Αργεί να κατανοήσει ότι δεν εξαρτάται από αυτόν τον παράγοντα η επιτυχία.
 
Ανακαλύπτει ότι επηρεάζετε από εξωτερικούς παράγοντες και αλλάζει συνεχώς στρατηγική που δεν ωφελεί.
 
Ανακαλύπτει ότι βρίσκετε συνεχώς στην αγορά είτε πρέπει είτε όχι κάνοντας άχρηστες και άσκοπες εισόδους και εξόδους.
 
Το κεφάλαιο του συνεχώς μειώνετε παρόλο που κάποιες κινήσεις του στέφονται από επιτυχία.
 
Αρχίζει να ψάχνει τι συμβαίνει και πως λειτουργεί ένα διάγραμμα. Βρίσκει τις γραμμές τάσεις και τους δείχτες και προσπαθεί να τους ακολουθήσει.
 
Ενδιάμεσα ανακαλύπτει ότι αυτοί οι δείχτες μεταβάλλονται και εξελίσσονται με αποτέλεσμα να μπερδευτεί περισσότερο και να μην ακολουθεί ένα αλλά περισσότερα συστήματα χωρίς να καταφέρνει το στόχο του.
 
Αποφασίζει να επιστέψει στους δείχτες και να τους εφαρμόσει χωρίς να επηρεάζετε.
 
Ανακαλύπτει τις τάσεις τα επίπεδα στήριξης αντίσταση το stop και το long και αρχίζει να τα εφαρμόζει αλλά χωρίς και πάλι να είναι το επιθυμητό αποτέλεσμα αλλά να περιορίζει τις ζημιές και τα λάθη του.
 
Το κεφάλαιο του έχει πια εξανεμιστεί σε όλη αυτή την προσπάθεια και είναι πια ένα ρεμάλι αναπολώντας ότι ήταν τόσο απλό αλλά συνάμα και τόσο δύσκολο να φτάσει να καταλάβει πόσο ψυχρός πρέπει να είναι με τον εαυτό του.
 
Χωρίς πλέον κεφάλαιο είναι ένα στάδιο που πρέπει να αποφασίσει εάν μπορεί να νικήσει ή να είναι απλά χαμένος αφού δεν μπόρεσε να  ακολουθήσει παρά πολλές ευκαιρίες που του εμφανίστηκαν.
 
Αυτό το στάδιο είναι και το πιο δύσκολο…να μπορέσει να ανακατατάξει τις δυνάμεις του. Ξέρει πλέον τι να κάνει αλλά είναι πληγωμένος , ο χρόνος δεν είναι με το μέρος του καθώς συνήθως οι άνοδοι τρέχουν γρήγορα και οι πτώσεις είναι αργές και επώδυνες.
 
Πρέπει να πάρει απόφαση ότι δεν μπορεί πάντα να κερδίζει και ότι δεν υπάρχει τέλειο σύστημα αλλά η επιτυχία βασίζετε στην πειθαρχεί και στην επιμονή , πρέπει να βλέπει το «έργο» μετά την λήξη του , να είναι ψυχρός , να μπορεί να εξαπατά τον εαυτό του , να βασίζετε και να εμπιστεύεται το σύστημα του εφόσον είναι υγείες να μην του πηγαίνει κόντρα , να βλέπει το διάγραμμα πριν από κάθε πράξη , και το κυριότερο να παραδεχτεί ότι έκανε λάθος.
 
Δυστυχώς ένα πολύ μεγάλο ποσοστό εγκαταλείπει σε ένα από τα δύσκολα μονοπάτια και το επάγγελμα να είναι ένα από τα πιο δύσκολα αλλά συνάμα από τα πιο συναρπαστικά  με έντονες συγκινήσει και απογοητεύσεις για γερά νεύρα.
 
Άδω δεν έχεις να κάνεις με έναν υπολογιστή στον οποίο προσπαθείς να κερδίσεις πίστες … αλλά να αποφύγεις την χρεοκοπία.
 
 
 
BOTTOP 
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
Σκοπός της σελίδας είναι εκπαιδευτικός και προσπαθώ να εξηγήσω τον λόγος για τον οποίο συμβαίνει η κίνηση της τιμής με την βοήθεια ενός συστήματος το οποίο είναι ένα παζλ από δικές μου και δωρεάν φόρμουλες , χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνονται και λάθη και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί συμβουλή ή σύσταση ή πρόταση για οποιουδήποτε είδους επένδυση.
Περισσότερες πληροφορίες για το σύστημα μπορείτε να βρείτε στους συνδέσμους – “σχετικά με το σύστημα bottop”.

Τα κύματα ΕΛΛΙΟΤ δεν είναι ασφαλή μέθοδο επένδυσης. Καθ’ όλη την διάρκεια της εξέλιξης του κύματος ύπαρχου διάφορες ερμηνείες μέχρι να ολοκληρωθεί.
Κατά βάση κάνουμε υποθέσεις. Για να είναι ασφαλές πρέπει να ολοκληρωθεί το κύμα.

Ένα διάγραμμα μοιάζει με ένα νεογέννητο μωρό.
Όσο πιο πολλοί το βλέπουν τόσο σε περισσότερους συγγενείς μοιάζει.
Εάν το πάρουμε λογικά έχουμε δυο επιλογές
Είτε να μοιάζει στην μαμά είτε στον μπαμπά.
Στο τέλος μόνο στον ένα μοιάζει.
BOTTOP

Μέχρι να συμβούν όλα αυτά τα ανεξήγητα που βλέπουμε πρέπει να βρούμε τρόπο να τα εξηγήσουμε…διότι ... είναι η μόνη γλώσσα που για την κατανοήσεις πρέπει να παρακολουθείς καθημερινά και για να παρακολουθείς πρέπει να κατανοήσεις τη γλώσσα..

BOTTOP

Όταν πια το πάρεις απόφαση ότι δεν μπορείς να κόψεις δρόμο και να γίνεις πλούσιος πιο γρήγορα από ότι πρέπει .... πρέπει απλά να ακολουθήσεις την φυσική εξέλιξη των πραγμάτων.

BOTTOP
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
Σύνδεσμοι