ΤΑ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ
BOTTOP
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Αλήθεια ….. πόσο μυαλό πρέπει να έχει ένας έλληνας για να ξεχρεώσει
1063 αναγνώστες
Τετάρτη, 19 Μαΐου 2010
23:48

 

Αλήθεια ….. πόσο μυαλό πρέπει να έχει ένας έλληνας για να ξεχρεώσει και να φορτώσει τις μαϊμούδες στους συγγενείς.
 
Υπερχρεωμένος από τα χρέη των δανείων στέλεχος επιτηρήσεων ξαφνικά ανακαλύπτει ότι δεν μπορεί πλέων να ξεπληρώσει τα δάνεια που τον πνίγουν.
 
Πρέπει να βρει μια λύση στο πρόβλημα του και μάλιστα γρήγορα.
 
Σπίτι δεν μπορεί να πουλήσει , αυτοκίνητο δεν μπορεί , οικόπεδο δεν μπορεί και όλα αυτά λόγο της οικονομικής κρίσης , όλοι θέλουν να πουλήσουν και κανένας δεν θέλει να αγοράσει , τα χρήματα του τελειώνουν και σε λίγο δεν θα μπορεί να πληρώσει τα δάνεια.
 
Τα έβαλε κάτω και μετά από πολλά ξενύχτια ένα πρωί λέει στην γυναίκα του
 
Χωρίζουμε.
 
Η γυναίκα του ξαφνιάζετε και φυσικά τον ρωτά τον λόγο αφού δεν υπήρχε λόγο και αιτία.
 
Και της εξηγεί.
 
Εικονικά
 
Για τον λόγο ότι σε λίγο δεν θα μπορούμε να πληρώσουμε τα δάνεια λόγο της κρίσης και λόγο του ότι τα έσοδα μας λιγοστεύουν , το ίδιο συμβαίνει σε όλους , γι αυτό κανένας δεν θέλει να αγοράσει κάτι και οι τιμές καταρρέουν , σε λίγο δεν θα αξίζουν τίποτα , είναι ευκαιρία να πουλήσουμε το αυτοκίνητο και το σπίτι , αλλά για να γίνει αυτό αφού κανένας δεν το θέλει πρέπει να χωρίσουμε …… για να μας βοηθήσουν οι συγγενείς μας …….να αγοράσουν……..αυτά που δεν μπορούμε με άλλο τρόπο και με σκοπό να μας βοηθήσουν … ……..κατάλαβες…….και μετά θα τα ξαναβρούμε……..με πιάνεις………όλο και κάποιος θα έχει χρήματα στην άκρη……..δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις…….εμείς θα επωφεληθούμε από τα χρήματα και θα πάρουμε ανάσα και οι συγγενείς θα πάρουν μεν  κάτι που δεν το θέλουν πραγματικά………αλλά δεν γίνετε αλλιώς δεν υπάρχει άλλος τρόπος να μας βοηθήσουν χωρίς να υπάρχει ανάγκη…….δεν ξέρω αν έγινα κατανοητός…..
 
Η ιστορία είναι φανταστική δεν είναι όμως και απραγματοποίητη….bottop
 
Σχόλια

20/05 07:16  jerri
Στην περίπτωσή μας όμως οι "συγγενείς" τα θέλου όλα...
20/05 07:28  BOTTOP
Μένουν σε φίλους για ένα διάστημα. Τα βράδια μαζί στα πεταχτά (πάω για καφέ για να ξεχάσω με ένα φίλο)….το πρωί χώρια ο καθένας στην δουλεία του…σιγά σιγά τους τα βρίσκουν και καλά οι φίλιοι οι μόνοι θα είναι που χωρίζουν και τα ξανά βρίσκουν….έλα μωρέ έλληνες είναι κάτι θα βρουν……το μυαλό του έλληνα πάντα βρίσκει την λύση άμα είναι για το συμφέρον του.. το θέμα είναι να ξεχρεώσουν..

!-)
20/05 09:15  TRADESIGNAL
20/05 09:40  BOTTOP
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
Σκοπός της σελίδας είναι εκπαιδευτικός και προσπαθώ να εξηγήσω τον λόγος για τον οποίο συμβαίνει η κίνηση της τιμής με την βοήθεια ενός συστήματος το οποίο είναι ένα παζλ από δικές μου και δωρεάν φόρμουλες , χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνονται και λάθη και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί συμβουλή ή σύσταση ή πρόταση για οποιουδήποτε είδους επένδυση.
Περισσότερες πληροφορίες για το σύστημα μπορείτε να βρείτε στους συνδέσμους – “σχετικά με το σύστημα bottop”.

Τα κύματα ΕΛΛΙΟΤ δεν είναι ασφαλή μέθοδο επένδυσης. Καθ’ όλη την διάρκεια της εξέλιξης του κύματος ύπαρχου διάφορες ερμηνείες μέχρι να ολοκληρωθεί.
Κατά βάση κάνουμε υποθέσεις. Για να είναι ασφαλές πρέπει να ολοκληρωθεί το κύμα.

Ένα διάγραμμα μοιάζει με ένα νεογέννητο μωρό.
Όσο πιο πολλοί το βλέπουν τόσο σε περισσότερους συγγενείς μοιάζει.
Εάν το πάρουμε λογικά έχουμε δυο επιλογές
Είτε να μοιάζει στην μαμά είτε στον μπαμπά.
Στο τέλος μόνο στον ένα μοιάζει.
BOTTOP

Μέχρι να συμβούν όλα αυτά τα ανεξήγητα που βλέπουμε πρέπει να βρούμε τρόπο να τα εξηγήσουμε…διότι ... είναι η μόνη γλώσσα που για την κατανοήσεις πρέπει να παρακολουθείς καθημερινά και για να παρακολουθείς πρέπει να κατανοήσεις τη γλώσσα..

BOTTOP

Όταν πια το πάρεις απόφαση ότι δεν μπορείς να κόψεις δρόμο και να γίνεις πλούσιος πιο γρήγορα από ότι πρέπει .... πρέπει απλά να ακολουθήσεις την φυσική εξέλιξη των πραγμάτων.

BOTTOP
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
Σύνδεσμοι