ΤΑ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ
BOTTOP
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Επιτέλους βρήκα τι θέλω να γίνω όταν φύγω από τον μάταιο ετούτο πλανήτη.
842 αναγνώστες
Σάββατο, 19 Ιουνίου 2010
12:33

 

Βιολογικό καύσιμο….. και επειδή θα βγάλω πολλά οκτάνια θέλω να καώ σε κινητήρα της F1.


Ενα πραγματικά βιολογικό καύσιμο

Δημοσίευση: 29 Μαϊ. 2000 19:54

Επιστήμονες από την Ταϊλάνδη ανέπτυξαν μία μέθοδο με την οποία μετατρέπουν ανθρώπινα περιττώματα σε καύσιμο, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί όπως κάθε άλλο καύσιμο, όπως π.χ. για να κινεί το αυτοκίνητό σας.

Το υψηλής ποιότητας αλλά ακριβό -για την ώρα- καύσιμο παράγεται μέσα σε ειδικούς αντιδραστήρες που ακολουθούν διαδικασίες ανάλογες με εκείνες που λαμβάνουν χώρα στη φύση, όπως μετέδωσε το BBC τη Δευτέρα.
Εναλλακτικές μέθοδοι παραγωγής καυσίμου θα έρχονται όλο και πιο πολύ στο προσκήνιο, καθώς οι φυσικές πηγές καυσίμου εξαντλούνται. Οι επιστήμονες στρέφονται για αυτόν το λόγο προς τις ανανεώσιμες μορφές ενέργειας, όπως το ηλιακό φως.

Οι επιστήμονες από την Ταϊλάνδη επέλεξαν ως ανανεώσιμη μορφή ενέργειας τα ανθρώπινα περιττώματα, από τα οποία παράγουν αυτό που οι ίδιοι ονομάζουν bio-oil. Τα φυσικά καύσιμα παράγονται σε συνθήκες μεγάλης θερμοκρασίας και πίεσης στο εσωτερικό της Γης από υπολείμματα οργανικών ουσιών. Με ανάλογο τρόπο, οι Ταϊλανδέζοι επιστήμονες κατασκεύασαν έναν αντιδραστήρα, μέσα στον οποίο εκτοξεύεται πολύ ζεστό αέριο άζωτο πάνω στα περιττώματα.

Το προϊόν αυτής της διαδικασίας είναι ένα καύσιμο υψηλής ποιότητας, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί στις μηχανές των αυτοκινήτων. Η διαδικασία παραγωγής του καυσίμου στοιχίζει αυτήν τη στιγμή διπλάσια από ό,τι οι συμβατικές μέθοδοι παραγωγής καυσίμου, αλλά η σπουδαιότητά της θα αυξάνεται όσο θα μειώνονται οι φυσικές πηγές καυσίμων.

http://news.in.gr/print/?aid=288713
 

Για να σωθεί ο πλανήτης ρε γ@μwτ0

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
Σκοπός της σελίδας είναι εκπαιδευτικός και προσπαθώ να εξηγήσω τον λόγος για τον οποίο συμβαίνει η κίνηση της τιμής με την βοήθεια ενός συστήματος το οποίο είναι ένα παζλ από δικές μου και δωρεάν φόρμουλες , χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνονται και λάθη και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί συμβουλή ή σύσταση ή πρόταση για οποιουδήποτε είδους επένδυση.
Περισσότερες πληροφορίες για το σύστημα μπορείτε να βρείτε στους συνδέσμους – “σχετικά με το σύστημα bottop”.

Τα κύματα ΕΛΛΙΟΤ δεν είναι ασφαλή μέθοδο επένδυσης. Καθ’ όλη την διάρκεια της εξέλιξης του κύματος ύπαρχου διάφορες ερμηνείες μέχρι να ολοκληρωθεί.
Κατά βάση κάνουμε υποθέσεις. Για να είναι ασφαλές πρέπει να ολοκληρωθεί το κύμα.

Ένα διάγραμμα μοιάζει με ένα νεογέννητο μωρό.
Όσο πιο πολλοί το βλέπουν τόσο σε περισσότερους συγγενείς μοιάζει.
Εάν το πάρουμε λογικά έχουμε δυο επιλογές
Είτε να μοιάζει στην μαμά είτε στον μπαμπά.
Στο τέλος μόνο στον ένα μοιάζει.
BOTTOP

Μέχρι να συμβούν όλα αυτά τα ανεξήγητα που βλέπουμε πρέπει να βρούμε τρόπο να τα εξηγήσουμε…διότι ... είναι η μόνη γλώσσα που για την κατανοήσεις πρέπει να παρακολουθείς καθημερινά και για να παρακολουθείς πρέπει να κατανοήσεις τη γλώσσα..

BOTTOP

Όταν πια το πάρεις απόφαση ότι δεν μπορείς να κόψεις δρόμο και να γίνεις πλούσιος πιο γρήγορα από ότι πρέπει .... πρέπει απλά να ακολουθήσεις την φυσική εξέλιξη των πραγμάτων.

BOTTOP
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
Σύνδεσμοι