ΤΑ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ
BOTTOP
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
ΓΔ ΔΤΡ ΕΤΕ ΑΤΕ ΤΤ ΠΕΙΡ ΑΛΦΑ ΕΥΡΩΒ DOW
1336 αναγνώστες
Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2010
00:08

 

Για σας και πάλι. Θα συνεχίσω την προσπάθεια που σταμάτησα για να ξεκουράσω το μυαλό μου γιατί έχει αρχίσει να καίγεται ενώ κατάφερα να καταλαβαίνω επιτέλους….μου έφυγε αυτό το ερωτηματικό….

Και επιτέλους σταμάτησε αυτή η κατηφόρα που φαινόταν ότι σταμάτημα δεν θα είχε να είναι καλά ο road runner mpeepp mpeeep που έριξε τον κακό λύκο στον γκρεμό και έτρεξε ανέμελος.

Δεν νομίζω να σας έλειψα και πολύ αφού πέταγα και καμιά κοτσάνα που και που αφού τα περισσότερα δεν λειτουργούσαν από ότι είδα…… και μετά από αυτή την ελεγχομένη………… μύωση επισκεψημότητας να με και πάλι…… και βρήκα τα πάντα να πωλούνταν για να δούμε τι λένε τα διαγράμματα …….ερασιτεχνικά πάντα….δεν πάμε για πολλά την πλακά μας κάνουμε.

 


 

Σχετικές μετοχές:
DOW ΑΛΦΑ ΑΤΕ ΓΔ ΔΤΡ ΕΤΕ ΕΥΡΩΒ ΠΕΙΡ ΤΤ
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
Σκοπός της σελίδας είναι εκπαιδευτικός και προσπαθώ να εξηγήσω τον λόγος για τον οποίο συμβαίνει η κίνηση της τιμής με την βοήθεια ενός συστήματος το οποίο είναι ένα παζλ από δικές μου και δωρεάν φόρμουλες , χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνονται και λάθη και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί συμβουλή ή σύσταση ή πρόταση για οποιουδήποτε είδους επένδυση.
Περισσότερες πληροφορίες για το σύστημα μπορείτε να βρείτε στους συνδέσμους – “σχετικά με το σύστημα bottop”.

Τα κύματα ΕΛΛΙΟΤ δεν είναι ασφαλή μέθοδο επένδυσης. Καθ’ όλη την διάρκεια της εξέλιξης του κύματος ύπαρχου διάφορες ερμηνείες μέχρι να ολοκληρωθεί.
Κατά βάση κάνουμε υποθέσεις. Για να είναι ασφαλές πρέπει να ολοκληρωθεί το κύμα.

Ένα διάγραμμα μοιάζει με ένα νεογέννητο μωρό.
Όσο πιο πολλοί το βλέπουν τόσο σε περισσότερους συγγενείς μοιάζει.
Εάν το πάρουμε λογικά έχουμε δυο επιλογές
Είτε να μοιάζει στην μαμά είτε στον μπαμπά.
Στο τέλος μόνο στον ένα μοιάζει.
BOTTOP

Μέχρι να συμβούν όλα αυτά τα ανεξήγητα που βλέπουμε πρέπει να βρούμε τρόπο να τα εξηγήσουμε…διότι ... είναι η μόνη γλώσσα που για την κατανοήσεις πρέπει να παρακολουθείς καθημερινά και για να παρακολουθείς πρέπει να κατανοήσεις τη γλώσσα..

BOTTOP

Όταν πια το πάρεις απόφαση ότι δεν μπορείς να κόψεις δρόμο και να γίνεις πλούσιος πιο γρήγορα από ότι πρέπει .... πρέπει απλά να ακολουθήσεις την φυσική εξέλιξη των πραγμάτων.

BOTTOP
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
Σύνδεσμοι