ΤΑ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ
BOTTOP
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Έχω ΚΑΙ μαντικές ικανότητες….
1225 αναγνώστες
Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2010
21:53

 

 
 
Όλοι μας κατά βάθος έχουμε μαντικές ικανότητες
 
Χωρίς να το καταλάβουμε μπορούμε να προβλέψουμε τις κορυφές , τους πυθμένες των χρηματιστηρίων καθώς και την ημέρα που θα βρέξει.
 
Το 95% των εμπλεκομένων στο χρηματιστήριο αποφασίζουν να αγοράσουν στις χρηματιστηριακές κορυφές και να πουλήσουν στους πυθμένες και ένα μεγάλο ποσοστό αποφασίζει να πλύνει το αυτοκίνητο του την ημέρα η μια ημέρα πριν βρέξει.
 
Αυτό φαίνετε φυσιολογικό αν παρατηρήσει κάνεις την συμπεριφορά μας.
 
Θα πάρω παράδειγμα από την καθημερινότητα μας αφού μέσα από αυτή χτίζουμε τις συνήθειες μας και τις μεταφέρουμε σε όλες μας τις κινήσεις.
 
Έστω ότι έχουμε ένας άνθρωπο που χρησιμοποιεί στην ζωή του το περπάτημα ένα μηχανάκι και ένα αυτοκίνητο.
 
Για κάθε μέσον που χρησιμοποιεί ακολουθεί δικούς του κανόνες.
Πηγαίνοντας πεζός στην δουλειά του και περνώντας μια διάβαση ( πολύ σπάνιο ) δεν δίνει ποτέ σημασία στο φανάρι παρά κοιτά μονό δεξιά και αριστερά και περνά. Στην ουσία έχει φτιάξει δικό του κανόνα. {Οι πεζοί δεν σταματάμε στο κόκκινο φανάρι}
 
Ο ίδιος τώρα με την μηχανή του. Σε μια ουρά σταματημένων αυτοκίνητων περνά ανάμεσα στα αυτοκίνητα φτάνει πρώτος στο φανάρι, κοιτά δεξιά και αριστερά και περνά. Ξανά τα ιδία {τα μηχανάκια δεν σταματάμε στο κόκκινο φανάρι}
 
Ο ίδιος οδηγός με το αυτοκίνητο του. Σε ώρα περασμένη ας πούμε κατά τις τέσσερις τα ξημερώματα σε κεντρικό δρόμο oπου το φανάρι λειτουργεί για λόγους ασφαλείας ο οδηγός θα φτάσει κοντά θα κοιτάξει δεξιά και αριστερά και θα περάσει με κόκκινο. Πάλι ο ίδιος κανόνας {τα αυτοκίνητα δεν σταματάμε στο κόκκινο φανάρι μετά τα μεσάνυχτα} (λέμε τώρα , εδώ δεν σταματάνε την ημέρα).
 
Υπάρχουν χιλιάδες παραδείγματα που μπορώ να αναφέρω για το τι κανόνες φτιάχνουμε από μόνοι μας.
Και φυσικά έχουμε πάντα δίκιο είτε από κόκκινο είτε από stop περάσουμε πάντα μας φταίει ο άλλος.
Ας έρθουμε στον φίλο μας πάλι και ας τον βάλουμε μπροστά σε έναν υπολογιστή που να του λέει τι ακριβώς να κάνει για να κερδίσει χρήματα. Τι πιστεύεται ότι θα κάνει.
Θα αγοράζει με κόκκινο και θα πουλάει με πράσινο ………και φυσικά θα φταίει το πρόγραμμα.
Είτε το θέλουμε είτε όχι οι κανόνες ασφαλείας είναι φτιαγμένοι για να λειτουργούν με ότι μέσον και να χρησιμοποιούμε….δεν υπάρχουν διαφορετικοί κανόνες για τους κυρίους με τα κίτρινα αυτοκίνητα , με τα μηχανάκια , με τα φορτηγά , με τα λεωφορεία , με τα τζιπ συνοδείας , με τους πεζούς , με την οικονομία. Τους τηρούμε για την ασφάλεια μας και για την ασφάλεια των άλλων , όποια και να είναι αυτή……….
bottop
 
 
Σχόλια

15/10 23:44  Σκορπιός
Μπορει να ειναι και ετσι τα πραγματα, εχεις να καταθεσεις καποια αποψη πανω στο θεμα που να αλλαζει τα δεδομενα,΄η μονο εναι μια διαπιστωση
16/10 06:26  BOTTOP
Καλημέρα σας.
Δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω κάτι.
Ο καθένας από μόνος του πρέπει να τα κατανοήσει και κατά την γνώμη μου είναι θέμα εμπειρίας και καταστάσεων που έχει βιώσει.
Δηλαδή ένας δεκαοκτάχρονος δεν μπορεί να το δαμάσει εάν δεν τον χτυπήσει ένα αυτοκίνητο την ώρα που περνά με κόκκινο την διάβαση.
Εάν δεν τον κλείσει ένα αυτοκίνητο με το μηχανάκι του την ώρα που το προσπέρνα από δεξιά εάν δεν δει το χαρτοφυλάκιο του να καταρρέει χωρίς να μπορεί να κάνει τίποτα.

Είναι αυτό που λένε εάν καείς από τον χυλό φυσάς και το γιαούρτι..
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
Σκοπός της σελίδας είναι εκπαιδευτικός και προσπαθώ να εξηγήσω τον λόγος για τον οποίο συμβαίνει η κίνηση της τιμής με την βοήθεια ενός συστήματος το οποίο είναι ένα παζλ από δικές μου και δωρεάν φόρμουλες , χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνονται και λάθη και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί συμβουλή ή σύσταση ή πρόταση για οποιουδήποτε είδους επένδυση.
Περισσότερες πληροφορίες για το σύστημα μπορείτε να βρείτε στους συνδέσμους – “σχετικά με το σύστημα bottop”.

Τα κύματα ΕΛΛΙΟΤ δεν είναι ασφαλή μέθοδο επένδυσης. Καθ’ όλη την διάρκεια της εξέλιξης του κύματος ύπαρχου διάφορες ερμηνείες μέχρι να ολοκληρωθεί.
Κατά βάση κάνουμε υποθέσεις. Για να είναι ασφαλές πρέπει να ολοκληρωθεί το κύμα.

Ένα διάγραμμα μοιάζει με ένα νεογέννητο μωρό.
Όσο πιο πολλοί το βλέπουν τόσο σε περισσότερους συγγενείς μοιάζει.
Εάν το πάρουμε λογικά έχουμε δυο επιλογές
Είτε να μοιάζει στην μαμά είτε στον μπαμπά.
Στο τέλος μόνο στον ένα μοιάζει.
BOTTOP

Μέχρι να συμβούν όλα αυτά τα ανεξήγητα που βλέπουμε πρέπει να βρούμε τρόπο να τα εξηγήσουμε…διότι ... είναι η μόνη γλώσσα που για την κατανοήσεις πρέπει να παρακολουθείς καθημερινά και για να παρακολουθείς πρέπει να κατανοήσεις τη γλώσσα..

BOTTOP

Όταν πια το πάρεις απόφαση ότι δεν μπορείς να κόψεις δρόμο και να γίνεις πλούσιος πιο γρήγορα από ότι πρέπει .... πρέπει απλά να ακολουθήσεις την φυσική εξέλιξη των πραγμάτων.

BOTTOP
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
Σύνδεσμοι