ΤΑ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ
BOTTOP
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Το χελιδόνι που έγινε βρικόλακας....
1170 αναγνώστες
Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2012
22:41

 

Αφού ήρθε η άνοιξη ήρθαν και τα χελιδόνια…. Αλλά δεν υπολόγισαν άτι η κακοκαιρία επιμένει και έτσι στα μέσα της άνοιξης άρχισε να χιονίζει…. Το αρσενικό διέταξε σαν αφεντικό .. πήγαινε γυναίκα να βρεις φαί….το θηλυκό υπάκουο πήγαινε αλλά τίποτα μια … δυο …. τρεις ημέρες δεν μπορούσε να βρει φαί… τσαντισμένο το αρσενικό πετάει την εφημερίδα και τις παντόφλες και φωνάζει γυναίκα φέρε τα φτερά μου να πάω εγώ ο άντρας να φέρω φαί γιατί αν περιμένουμε από εσάς ….. φοράει τα φτερά του και πετάγετε από την φωλιά……. Πέρανε μια .. δυο .. τρεις .. ώρες δεν είχε φανεί το θηλυκό άρχισε να ανησυχεί ….. ξαφνικά μπαίνει το αρσενικό μέσα στα αίματα στην φωλιά … τι έπαθες του λέει η γυναίκα του δεν στο είπα ότι δεν έχει φαί έξω … πήγες και έφαγες άλλο πουλί για να μου δήξεις ότι βρήκες να φας …. Άστα γυναίκα εκεί που πέταξα βρίσκω μια μύγα που πήγαινε σε ένα πτώμα την ακλούθησα με πήρε χαμπάρι και άρχισε να τρέχει και ξαφνικά εκεί που τρέχαμε ….. το βλέπει αυτό το σημαιάκι εκεί επάνω ….. ναι λέει η γυναίκα …. Εε! Εγώ δεν το είδα..
Σχετικές μετοχές:
ΓΔ
Σχόλια

09/03 22:44  GIASEMI
τυχερός είσαι γιατί μου αρέσει ΚΑΙ το ασπρό~μαυρο χιούμορ :)
09/03 22:48  GIASEMI
αλογό~μυγα ήταν ?
"Κάθεται μια αλογόμυγα στην πλάτη ενός λυκόσκυλου
Ρωτάει απορημένη η αλογόμυγα
-Τι είσαι εσύ;
απαντάει εκείνος
-Λυκόσκυλο , ο πατέρας μου ήταν λύκος και η μητέρα μου σκύλος.
... -Εσύ , τι είσαι; ρωτάει το λυκόσκυλο.
-Αλογόμυγα.
-Α καλά , οι δικοί σου το παρακάνανε..."
09/03 22:50  BOTTOP
το παρακανες ! :-)
09/03 23:21  GIASEMI
εγώ λέω πως έχω...περιθώρια ακόμα !
http://youtu.be/VQLjHlvcc0A
10/03 07:15  PREMIUM
Μην ανησυχείς BOTTOP~άκη, "κάποιο" καλοκαίρι θα ξ~anna~ξορκίσουμε τους ... βρυκόλακες και θα έχουμε πάλι ... parties ! http://discount.capitalblogs.gr/showArticle.asp?id=36509&pg=10000#comment235095 ! :-)
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
Σκοπός της σελίδας είναι εκπαιδευτικός και προσπαθώ να εξηγήσω τον λόγος για τον οποίο συμβαίνει η κίνηση της τιμής με την βοήθεια ενός συστήματος το οποίο είναι ένα παζλ από δικές μου και δωρεάν φόρμουλες , χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνονται και λάθη και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί συμβουλή ή σύσταση ή πρόταση για οποιουδήποτε είδους επένδυση.
Περισσότερες πληροφορίες για το σύστημα μπορείτε να βρείτε στους συνδέσμους – “σχετικά με το σύστημα bottop”.

Τα κύματα ΕΛΛΙΟΤ δεν είναι ασφαλή μέθοδο επένδυσης. Καθ’ όλη την διάρκεια της εξέλιξης του κύματος ύπαρχου διάφορες ερμηνείες μέχρι να ολοκληρωθεί.
Κατά βάση κάνουμε υποθέσεις. Για να είναι ασφαλές πρέπει να ολοκληρωθεί το κύμα.

Ένα διάγραμμα μοιάζει με ένα νεογέννητο μωρό.
Όσο πιο πολλοί το βλέπουν τόσο σε περισσότερους συγγενείς μοιάζει.
Εάν το πάρουμε λογικά έχουμε δυο επιλογές
Είτε να μοιάζει στην μαμά είτε στον μπαμπά.
Στο τέλος μόνο στον ένα μοιάζει.
BOTTOP

Μέχρι να συμβούν όλα αυτά τα ανεξήγητα που βλέπουμε πρέπει να βρούμε τρόπο να τα εξηγήσουμε…διότι ... είναι η μόνη γλώσσα που για την κατανοήσεις πρέπει να παρακολουθείς καθημερινά και για να παρακολουθείς πρέπει να κατανοήσεις τη γλώσσα..

BOTTOP

Όταν πια το πάρεις απόφαση ότι δεν μπορείς να κόψεις δρόμο και να γίνεις πλούσιος πιο γρήγορα από ότι πρέπει .... πρέπει απλά να ακολουθήσεις την φυσική εξέλιξη των πραγμάτων.

BOTTOP
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
Σύνδεσμοι