ΤΑ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ
BOTTOP
Άλλος για πάτο κοίταζε ... κι άλλος διπλοκορφάκι ...
1148 αναγνώστες
Τετάρτη, 9 Μαΐου 2012
22:39
Σχετικές μετοχές:
ΓΔ
Σχόλια

10/05 00:05  geris
Συγχαρητήρια για την προσπάθεια ... Μια ερώτηση : κατά την άποψή μου υφίσταται μεγάλη πιθανότητα να είμαστε σε μεγάλη διόρθωση που ξεκίνησε από το 621 τον Ιαν 2012 με το Α ολοκληρωμένο και το Β σε εξέλιξη (να τελειώνει ) και να ακολουθήσει το Γ ... Η άποψη ενισχύεται πολύ από την εικόνα στο εβδοαμαδιαίο διάγραμμα... Θα ήθελα την άποψη - σχόλιό σας... Να είστε καλά
10/05 12:26  BOTTOP
Καλή μέρα σας. Ευχαριστώ για τα καλά λόγια σας. Στο βραδινό σχόλιο θα σας απαντήσω όσο μπορώ.!
10/05 13:18  PREMIUM
Στις επόμενες εκλογές λέω να πάω στο ... Τρίκορφο Ναυπακτίας !
10/05 22:16  BOTTOP
Καλησπέρα σας geris..αυτό που φαίνετε στο εβδομαδιαίο διάγραμμα είναι η στήριξη στο χαμηλό και η μακροπρόθεσμη αντίσταση στο υψηλό. Εάν κλείσει σε θετικό έδαφος η εβδομάδα θα μπορούσα να συμφωνήσω μαζί σας ακόμα και με διπλό πυθμένα και πρώτο στόχο το υψηλό Φεβρουαρίου. Σε ημερήσιο διάγραμμα θα προτιμούσα ένα σχηματισμό αντιστροφής με 4 το 660-670 περίπου και επιστροφή για το 5 στη …… όλα τα παραπάνω δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα από τα σενάρια που θα μπορούσαν να προκύψουν. Και παλι σας ευχαρίστω.
10/05 22:20  BOTTOP
Prem ξέρεις πότε θα γίνουν να κλείσω εισιτήριο :-)
10/05 23:05  geris
Καλησπέρα σας και ευχαριστώ για την απάντηση. Βεβαίως όλα είναι πιθανά. Καλή μας συνέχεια.. Και πάλι συγχαρητήρια για την προσπάθειά σας ... Με εκτίμηση..
10/05 23:39  PREMIUM
Θα ακούσεις τα ... κλαρίνα από ... Πεντάλοφο http://www.youtube.com/watch?v=3cGZYNSDB9k μεριά :-)
11/05 08:18  BOTTOP
Tο πας πολύ μακριά το ταξίδι .. βλέπω :-)
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
Σκοπός της σελίδας είναι εκπαιδευτικός και προσπαθώ να εξηγήσω τον λόγος για τον οποίο συμβαίνει η κίνηση της τιμής με την βοήθεια ενός συστήματος το οποίο είναι ένα παζλ από δικές μου και δωρεάν φόρμουλες , χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνονται και λάθη και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί συμβουλή ή σύσταση ή πρόταση για οποιουδήποτε είδους επένδυση.
Περισσότερες πληροφορίες για το σύστημα μπορείτε να βρείτε στους συνδέσμους – “σχετικά με το σύστημα bottop”.

Τα κύματα ΕΛΛΙΟΤ δεν είναι ασφαλή μέθοδο επένδυσης. Καθ’ όλη την διάρκεια της εξέλιξης του κύματος ύπαρχου διάφορες ερμηνείες μέχρι να ολοκληρωθεί.
Κατά βάση κάνουμε υποθέσεις. Για να είναι ασφαλές πρέπει να ολοκληρωθεί το κύμα.

Ένα διάγραμμα μοιάζει με ένα νεογέννητο μωρό.
Όσο πιο πολλοί το βλέπουν τόσο σε περισσότερους συγγενείς μοιάζει.
Εάν το πάρουμε λογικά έχουμε δυο επιλογές
Είτε να μοιάζει στην μαμά είτε στον μπαμπά.
Στο τέλος μόνο στον ένα μοιάζει.
BOTTOP

Μέχρι να συμβούν όλα αυτά τα ανεξήγητα που βλέπουμε πρέπει να βρούμε τρόπο να τα εξηγήσουμε…διότι ... είναι η μόνη γλώσσα που για την κατανοήσεις πρέπει να παρακολουθείς καθημερινά και για να παρακολουθείς πρέπει να κατανοήσεις τη γλώσσα..

BOTTOP

Όταν πια το πάρεις απόφαση ότι δεν μπορείς να κόψεις δρόμο και να γίνεις πλούσιος πιο γρήγορα από ότι πρέπει .... πρέπει απλά να ακολουθήσεις την φυσική εξέλιξη των πραγμάτων.

BOTTOP
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
Σύνδεσμοι