ΤΑ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ
BOTTOP
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Τέσσερα απλό ή abc σύνθετο?
1075 αναγνώστες
Τρίτη, 26 Ιουνίου 2012
22:48
Σχετικές μετοχές:
ΓΔ
Σχόλια

26/06 23:01  equity
<<Τα κύματα ΕΛΛΙΟΤ δεν είναι ασφαλή μέθοδο επένδυσης.>>
Αφου δεν εγκρινεις ελλιοττ,τοτε για μετρας ελλιοττικα?
Εισαι διχασμενη προσωπικοτητα η τελεις υπο μονιμη συγχιση?
27/06 06:31  BOTTOP
Τώρα που το λέτε …. Πρέπει να είμαι διχασμένος …. Αφού βρήκα αυτό το κατάλαβα …..

Η συγκεκριμένη διαταραχή (ή αλλιώς διασχιστική διαταραχή ταυτότητας) αναφέρεται σε μια ξαφνική αλλαγή του ατόμου από τη γνωστή του ταυτότητα σε μια άλλη που και αυτή μπορεί να αντικατασταθεί από μια νέα τρίτη ταυτότητα ή πάλι μπορεί να επανέλθει στην πρώτη του ταυτότητα για όσο χρονικό διάστημα ,συνήθως σύντομο ,εμφανίζεται η διαταραχή αυτή. Με απλά λόγια δεν είναι παρά η ύπαρξη δύο ή περισσότερων προσωπικοτήτων μέσα στο ίδιο το άτομο.
Εάν πρόκειται για συνύπαρξη δύο προσωπικοτήτων ,η μια δεν έχει επίγνωση της άλλης, ενώ σε περιπτώσεις παραπάνω των δύο καθεμιά προσωπικότητα έχει επίγνωση για την ύπαρξη των άλλων. Καθεμιά από τις καινούργιες προσωπικότητες έχει τα δικά της χαρακτηριστικά, που τείνουν συνήθως να είναι εντελώς αντίθετα από εκείνα των άλλων, γεγονός που συνεπάγεται ότι οι πολλαπλές προσωπικότητες αντιπροσωπεύουν ουσιαστικά άλυτες συγκρούσεις αυτο-περιορισμού και αυτο-ικανοποίησης. Ασθενείς με διαταραχή πολλαπλής προσωπικότητας έχουν συνήθως στο ιστορικό τους καταστάσεις χρόνιας κακοποίησης, βιώματα πολέμου ή μεγάλων φυσικών καταστροφών ή αντιμετωπίζουν γενικότερα σοβαρές ψυχικές (πολλές φορές σεξουαλικές) συγκρούσεις. :-)
27/06 10:26  equity
περαστικα παιδι μου,η παναγια μαζι σου.
27/06 11:35  BOTTOP
Ευχαριστώ. Και στα δικά σας. Αν και είμαι τώρα σε ανάρρωση αφού ήμουν στον θάλαμο 9 για τον κάλο μου. Για να καταλάβετε την κατάσταση μου τώρα το παίζω καλός δεν ξέρω όμως μέχρι πότε είμαι στην ακολουθία του βασιλιά για τα υπόλοιπα μπορείτε να δει και το σχετικό http://bottop.capitalblogs.gr/showArticle.asp?id=22433&blid=364 Εάν με θέλετε κάτι μην ντραπείτε μπορείτε να μου το γράψετε!:-)
27/06 11:40  PREMIUM
Θοδωρή ! Μην ασχολείσαι με ... αγενείς και http://www.youtube.com/watch?v=ETiM5mA-XUY :-)
27/06 11:43  koulalis
Καλημέρα! Παιδιά μην ασχολείστε, όλα μες στο παιχνίδι είναι, ακόμα και οι μικρότητες. Σχόλιο για την αγορά έχετε? Το βλέπετε να ξαναγυρνάει να τεστάρει τα χθεσινά χαμηλά άμεσα?
27/06 12:34  criminallyinsane5
<<Τα κύματα ΕΛΛΙΟΤ δεν είναι ασφαλή μέθοδο επένδυσης.>>

Δεν είναι ασφαλής μέθοδος, θες να πεις..
27/06 13:04  BOTTOP
Εμένα μου αφήνουν ερωτηματικά (?) δηλαδή δεν είναι σίγουρο! Θα μου πείτε πιο σύστημα είναι σίγουρο? :-)
27/06 13:06  BOTTOP
koulalis καλημέρα θα περιμένω το απόγευμα:-)
27/06 13:06  BOTTOP
PREMIUM δεν είπα τι είναι αγενείς!:-)
27/06 13:33  BOTTOP
equity , criminallyinsane5 .. Επειδή δεν είμαι έμπειρος προφανώς θα κάνω λάθος… εάν είναι αλλιώς , δηλαδή υπάρχει μέθοδος , αφού αρχίσαμε με την Elliott να μου πείτε , εάν θέλετε την ακριβή θέση του ΓΔ . Σας ευχαριστώ..
27/06 14:10  criminallyinsane5
Bottop, τι λες?? Μια γραμματική παρατήρηση έκανα! Το "δεν είναι ασφαλή μέθοδο" είναι λάθος ελληνικά! Το σωστό είναι "δεν είναι ασφαλής μέθοδος"!
27/06 15:00  BOTTOP
Συγνώμη δεν είδα ότι δεν έχει ερωτηματικό! :-)
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
Σκοπός της σελίδας είναι εκπαιδευτικός και προσπαθώ να εξηγήσω τον λόγος για τον οποίο συμβαίνει η κίνηση της τιμής με την βοήθεια ενός συστήματος το οποίο είναι ένα παζλ από δικές μου και δωρεάν φόρμουλες , χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνονται και λάθη και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί συμβουλή ή σύσταση ή πρόταση για οποιουδήποτε είδους επένδυση.
Περισσότερες πληροφορίες για το σύστημα μπορείτε να βρείτε στους συνδέσμους – “σχετικά με το σύστημα bottop”.

Τα κύματα ΕΛΛΙΟΤ δεν είναι ασφαλή μέθοδο επένδυσης. Καθ’ όλη την διάρκεια της εξέλιξης του κύματος ύπαρχου διάφορες ερμηνείες μέχρι να ολοκληρωθεί.
Κατά βάση κάνουμε υποθέσεις. Για να είναι ασφαλές πρέπει να ολοκληρωθεί το κύμα.

Ένα διάγραμμα μοιάζει με ένα νεογέννητο μωρό.
Όσο πιο πολλοί το βλέπουν τόσο σε περισσότερους συγγενείς μοιάζει.
Εάν το πάρουμε λογικά έχουμε δυο επιλογές
Είτε να μοιάζει στην μαμά είτε στον μπαμπά.
Στο τέλος μόνο στον ένα μοιάζει.
BOTTOP

Μέχρι να συμβούν όλα αυτά τα ανεξήγητα που βλέπουμε πρέπει να βρούμε τρόπο να τα εξηγήσουμε…διότι ... είναι η μόνη γλώσσα που για την κατανοήσεις πρέπει να παρακολουθείς καθημερινά και για να παρακολουθείς πρέπει να κατανοήσεις τη γλώσσα..

BOTTOP

Όταν πια το πάρεις απόφαση ότι δεν μπορείς να κόψεις δρόμο και να γίνεις πλούσιος πιο γρήγορα από ότι πρέπει .... πρέπει απλά να ακολουθήσεις την φυσική εξέλιξη των πραγμάτων.

BOTTOP
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
Σύνδεσμοι