ΤΑ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ
BOTTOP
ψαροκόκαλα!
1346 αναγνώστες
Παρασκευή, 8 Νοεμβρίου 2013
21:37
Σχετικές μετοχές:
ΓΔ
Σχόλια

08/11 22:59  PREMIUM
Που θεωρείς πιο πιθανόν να μπουν Ρώσοι για να φάμε το χαα~βιάρι του ? Στην ΑΤΤ στην ΙΝΤΚΑ ή στη ΧΑΚΟΡ ;-)
08/11 23:00  PREMIUM
09/11 14:40  BOTTOP
Φοβερό έργο το έχω δει πιτσιρικάς σε ταινία.
Ωραίο το νόημα αλλά κάτσε …. Πρόεδρε … να το φέρω στην επιφάνεια και θα καλέσω βοήθεια γιατί την πάτησα μια φορά μου το έφαγαν οι καρχαρίες ….. έσωσα μόνο την ουρά …. Δεν θα την ξαναπατήσω…:-)
Όσο για το ερώτημα σου …. Δεν ξέρω …:)
09/11 17:01  ΦΤΗΝΙΑΡΗΣ
Εγώ μπορεί και να το ζω το έργο και να μην τόχω καταλάβει :-)

Κοίτα Θοδωρή, έτσι όπως βλέπω το ψάρι μπορεί να δώσεις τίτλο : ΨΑΡΟΚΑΚΑΝΑΚΙΑ ή ΨΑΡΟ~ΧΑΑ~ΒΙΑΡΙ ? Και τα σκαμπανεβάσματα μέσα στο ψάρι να είναι το πεπτικό - αναπαραγωγικό του σύστημα :-)

Ο συγκεκριμένος τίτλος σίγουρα θα καλύψει και τον nikkor, πούχει πάθος με
10/11 07:59  PREMIUM
Οι Ρώσοι μάλλον θα μπουν σε ΙΝΤΚΑ ή ΧΑΚΟΡ ! Η ΑΤΤ είναι καπαρωμένη από σχιστομάτηδες !
Δημοσιεύθηκε: 13:01 - 26/06/13

Συμφωνία Attica Finance με την κινεζική Sumec

Η συμφωνία με τους Κινέζους της Sumec αφορά στην προμήθεια μηχανολογικού εξοπλισμού σε έργα που θα υλοποιούνται με τη συμμετοχή του υπό ίδρυση fund της Attica Bank.
Σχολιάστε 0 & δείτε τα σχόλια
Στα πλαίσια υλοποίησης επενδυτικών πρωτοβουλιών και δραστηριοτήτων με πολλαπλή συμβολή στη διαμόρφωση και στην πράξη θετικού οικονομικού κλίματος, την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στην αίθουσα τελετών του Δήμου Αθηναίων για την υπογραφή της συμφωνίας συνεργασίας μεταξύ της Attica Finance Α.Ε.Π.Ε.Υ. και του κινεζικού ομίλου εταιρειών SUMEC, η οποία είναι η πρώτη μετά την επίσκεψη του Δήμου της Αθήνας στο Πεκίνο.

Στην εκδήλωση, η οποία διεξήχθη υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, παρευρέθησαν ο Δήμαρχος της Αθήνας, κος Γιώργος Καμίνης, Πολιτικοί και Οικονομικοί παράγοντες της χώρας ενώ τη συμφωνία υπέγραψαν ο Διευθύνων Σύμβουλος της Attica Finance, κος Αλέξανδρος Πουλαρίκας και ο Πρόεδρος του κινεζικού Ομίλου Mr. Και Ζιμπό.

Το πλαίσιο της συμφωνίας
H Attica Bank μαζί με την Attica Finance Α.Ε.Π.Ε.Υ., την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) και την Πληροφόρηση – Επιμόρφωση – Τοπική Ανάπτυξη A.E. (Π.Ε.Τ.Α. A.E.), σε συνεργασία και με το Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων, έχουν συμφωνήσει να ιδρύσουν ένα Fund το οποίο θα επενδύει κυρίως σε έργα που αφορούν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση (Οδοφωτισμός, Σκουπίδια, Αφαλάτωση, Βιολογικούς Καθαρισμούς κ.α.), τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τα επιχειρηματικά πάρκα.

Για το σκοπό αυτό και μετά από πολλές συναντήσεις επισημοποιήθηκε συμφωνία συνεργασίας μεταξύ της Attica Finance Α.Ε.Π.Ε.Υ. και του Κινεζικού Ομίλου εταιρειών SUMEC στο Πεκίνο όπου και υπογράφθηκε το αρχικό μνημόνιο συνεργασίας.

Η συνεργασία με τον Όμιλο εταιρειών SUMEC περιλαμβάνει την προμήθεια μηχανολογικού εξοπλισμού σε έργα τα οποία θα υλοποιούνται με τη συμμετοχή του υπό
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
Σκοπός της σελίδας είναι εκπαιδευτικός και προσπαθώ να εξηγήσω τον λόγος για τον οποίο συμβαίνει η κίνηση της τιμής με την βοήθεια ενός συστήματος το οποίο είναι ένα παζλ από δικές μου και δωρεάν φόρμουλες , χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνονται και λάθη και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί συμβουλή ή σύσταση ή πρόταση για οποιουδήποτε είδους επένδυση.
Περισσότερες πληροφορίες για το σύστημα μπορείτε να βρείτε στους συνδέσμους – “σχετικά με το σύστημα bottop”.

Τα κύματα ΕΛΛΙΟΤ δεν είναι ασφαλή μέθοδο επένδυσης. Καθ’ όλη την διάρκεια της εξέλιξης του κύματος ύπαρχου διάφορες ερμηνείες μέχρι να ολοκληρωθεί.
Κατά βάση κάνουμε υποθέσεις. Για να είναι ασφαλές πρέπει να ολοκληρωθεί το κύμα.

Ένα διάγραμμα μοιάζει με ένα νεογέννητο μωρό.
Όσο πιο πολλοί το βλέπουν τόσο σε περισσότερους συγγενείς μοιάζει.
Εάν το πάρουμε λογικά έχουμε δυο επιλογές
Είτε να μοιάζει στην μαμά είτε στον μπαμπά.
Στο τέλος μόνο στον ένα μοιάζει.
BOTTOP

Μέχρι να συμβούν όλα αυτά τα ανεξήγητα που βλέπουμε πρέπει να βρούμε τρόπο να τα εξηγήσουμε…διότι ... είναι η μόνη γλώσσα που για την κατανοήσεις πρέπει να παρακολουθείς καθημερινά και για να παρακολουθείς πρέπει να κατανοήσεις τη γλώσσα..

BOTTOP

Όταν πια το πάρεις απόφαση ότι δεν μπορείς να κόψεις δρόμο και να γίνεις πλούσιος πιο γρήγορα από ότι πρέπει .... πρέπει απλά να ακολουθήσεις την φυσική εξέλιξη των πραγμάτων.

BOTTOP
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
Σύνδεσμοι