ΤΑ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ
BOTTOP
Κάτσε ...πάνω ... από την μπάρα..
790 αναγνώστες
Τετάρτη, 13 Αυγούστου 2014
20:54
Σχετικές μετοχές:
ΓΔ
Σχόλια

14/08 10:42  BOTTOP
Σύμφωνα με την σημερινή μέτρηση αν είναι το 4ο κύμα εφόσον το 3ο ήταν σύνθετο το 5 θα είναι οξύ. Πιθανή στηρίξει στο προηγούμενο χαμηλό η περαιτέρω υποχώρηση στο κάτω μέρος του καναλιού. Καλές διακοπές θα τα ξαναπούμε τον άλλο μήνα.
.
14/08 11:24  BOTTOP
ΛΑΘΟΣ ... σύμφωνα με την σημερινή μέτρηση αν είναι το 4ο κύμα εφόσον το 2ο ήταν σύνθετο το 5 θα είναι οξύ. Πιθανή στηρίξει στο προηγούμενο χαμηλό η περαιτέρω υποχώρηση στο κάτω μέρος του καναλιού.
14/08 11:26  BOTTOP
AAAANTE και καλές διακοπές θα τα ξαναπούμε τον άλλο μήνα.
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
Σκοπός της σελίδας είναι εκπαιδευτικός και προσπαθώ να εξηγήσω τον λόγος για τον οποίο συμβαίνει η κίνηση της τιμής με την βοήθεια ενός συστήματος το οποίο είναι ένα παζλ από δικές μου και δωρεάν φόρμουλες , χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνονται και λάθη και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί συμβουλή ή σύσταση ή πρόταση για οποιουδήποτε είδους επένδυση.
Περισσότερες πληροφορίες για το σύστημα μπορείτε να βρείτε στους συνδέσμους – “σχετικά με το σύστημα bottop”.

Τα κύματα ΕΛΛΙΟΤ δεν είναι ασφαλή μέθοδο επένδυσης. Καθ’ όλη την διάρκεια της εξέλιξης του κύματος ύπαρχου διάφορες ερμηνείες μέχρι να ολοκληρωθεί.
Κατά βάση κάνουμε υποθέσεις. Για να είναι ασφαλές πρέπει να ολοκληρωθεί το κύμα.

Ένα διάγραμμα μοιάζει με ένα νεογέννητο μωρό.
Όσο πιο πολλοί το βλέπουν τόσο σε περισσότερους συγγενείς μοιάζει.
Εάν το πάρουμε λογικά έχουμε δυο επιλογές
Είτε να μοιάζει στην μαμά είτε στον μπαμπά.
Στο τέλος μόνο στον ένα μοιάζει.
BOTTOP

Μέχρι να συμβούν όλα αυτά τα ανεξήγητα που βλέπουμε πρέπει να βρούμε τρόπο να τα εξηγήσουμε…διότι ... είναι η μόνη γλώσσα που για την κατανοήσεις πρέπει να παρακολουθείς καθημερινά και για να παρακολουθείς πρέπει να κατανοήσεις τη γλώσσα..

BOTTOP

Όταν πια το πάρεις απόφαση ότι δεν μπορείς να κόψεις δρόμο και να γίνεις πλούσιος πιο γρήγορα από ότι πρέπει .... πρέπει απλά να ακολουθήσεις την φυσική εξέλιξη των πραγμάτων.

BOTTOP
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
Σύνδεσμοι