ΤΑ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ
BOTTOP
Ανέβηκα σε να βουνό και είδα μια κορφούλα …. Διπλή θαρρώ μου έμοιασε μα είχε στηριξούλα.
734 αναγνώστες
Κυριακή, 26 Οκτωβρίου 2014
16:13
Σχετικές μετοχές:
ΓΔ
Σχόλια

26/10 16:14  BOTTOP

Ενώ έγινε μια προσπάθεια επιστροφής και αλλαγής καναλιού έχει διαμορφωθεί ένα πτωτικό κανάλι τριών μηνών.
Σύμφωνα με την γραμμική ανάλυση που ασχολιέται η σελίδα ακραία αντίσταση βρίσκουμε στις 1045 μονάδες όπου βρίσκετε ο προηγούμενος πυθμένας και η τιμή στόχος του τρίμηνου πτωτικού καναλιού.

Είδη βρίσκετε σε γραμμή αντίστασης η τιμή του ΓΔ και δεν κατάφερε να διασπάσει τη βραχυπρόθεσμη κορυφή ορίζουμε σαν stop τις 980 μονάδες και long τις 1004 με στόχο την τιμή που προανέφερα.
27/10 17:04  BOTTOP
Ότι θα δω και τα δυο σενάρια την ιδία ημέρα δεν το περίμενα. Έξαλλου τα διαγράμματα μου αφορούν το τέλος της ημέρας. Οπότε έχει ενεργοποιηθεί το stop της διπλής κορυφής αλλά όχι του ρομπότ. Αναμένουμε…..
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
Σκοπός της σελίδας είναι εκπαιδευτικός και προσπαθώ να εξηγήσω τον λόγος για τον οποίο συμβαίνει η κίνηση της τιμής με την βοήθεια ενός συστήματος το οποίο είναι ένα παζλ από δικές μου και δωρεάν φόρμουλες , χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνονται και λάθη και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί συμβουλή ή σύσταση ή πρόταση για οποιουδήποτε είδους επένδυση.
Περισσότερες πληροφορίες για το σύστημα μπορείτε να βρείτε στους συνδέσμους – “σχετικά με το σύστημα bottop”.

Τα κύματα ΕΛΛΙΟΤ δεν είναι ασφαλή μέθοδο επένδυσης. Καθ’ όλη την διάρκεια της εξέλιξης του κύματος ύπαρχου διάφορες ερμηνείες μέχρι να ολοκληρωθεί.
Κατά βάση κάνουμε υποθέσεις. Για να είναι ασφαλές πρέπει να ολοκληρωθεί το κύμα.

Ένα διάγραμμα μοιάζει με ένα νεογέννητο μωρό.
Όσο πιο πολλοί το βλέπουν τόσο σε περισσότερους συγγενείς μοιάζει.
Εάν το πάρουμε λογικά έχουμε δυο επιλογές
Είτε να μοιάζει στην μαμά είτε στον μπαμπά.
Στο τέλος μόνο στον ένα μοιάζει.
BOTTOP

Μέχρι να συμβούν όλα αυτά τα ανεξήγητα που βλέπουμε πρέπει να βρούμε τρόπο να τα εξηγήσουμε…διότι ... είναι η μόνη γλώσσα που για την κατανοήσεις πρέπει να παρακολουθείς καθημερινά και για να παρακολουθείς πρέπει να κατανοήσεις τη γλώσσα..

BOTTOP

Όταν πια το πάρεις απόφαση ότι δεν μπορείς να κόψεις δρόμο και να γίνεις πλούσιος πιο γρήγορα από ότι πρέπει .... πρέπει απλά να ακολουθήσεις την φυσική εξέλιξη των πραγμάτων.

BOTTOP
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
Σύνδεσμοι