ΤΑ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ
BOTTOP
Να μιλήσουμε λίγο και τεχνικά
1156 αναγνώστες
Σάββατο, 8 Αυγούστου 2015
17:35

Διασπάστηκε επιτέλους αυτή η γραμμή λαιμού του σχηματισμού και επιβεβαιώθηκε η στήριξη στο μεσοπρόθεσμο κανάλι με την βίαιη διάσπαση ενώ προχωρήσαμε σε άνοδο 2 ήμερων ώστε να δούμε το pullback στη γραμμή λαιμού του βραχυπρόθεσμου σχηματισμού. Το pullback του μακροπρόθεσμου σχηματισμού είναι στο 710…. Να τονίσω ότι ακριβώς πριν το κλείσιμο…….. η τιμή ήταν στο επάνω μέρος του μακροπρόθεσμου καναλιού που είναι αυτή τη στιγμή στο 785 ενώ το κάτω μέρος του καναλιού είναι στο 489 με πτώση 2 μονάδες την ημέρα. Ελπίζω να βρήκατε χρήσιμα τα λίγα που έγραψα θα τα ξαναπούμε… 

Σχετικές μετοχές:
ΓΔ
Σχόλια

08/08 23:41  GIASEMI
Γεια σου, bottopακι με τα ωραια σου...τεχνικα και μη...
09/08 18:10  BOTTOP
Όσο και να χτυπάς το βιβλίο στο τραπέζι GIASEMI το ψάρι έχει πιαστεί στο αγκίστρι ….. τράβα…..για να μην πω και Elliott και φάω και άλλο άσο :-) )
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
Σκοπός της σελίδας είναι εκπαιδευτικός και προσπαθώ να εξηγήσω τον λόγος για τον οποίο συμβαίνει η κίνηση της τιμής με την βοήθεια ενός συστήματος το οποίο είναι ένα παζλ από δικές μου και δωρεάν φόρμουλες , χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνονται και λάθη και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί συμβουλή ή σύσταση ή πρόταση για οποιουδήποτε είδους επένδυση.
Περισσότερες πληροφορίες για το σύστημα μπορείτε να βρείτε στους συνδέσμους – “σχετικά με το σύστημα bottop”.

Τα κύματα ΕΛΛΙΟΤ δεν είναι ασφαλή μέθοδο επένδυσης. Καθ’ όλη την διάρκεια της εξέλιξης του κύματος ύπαρχου διάφορες ερμηνείες μέχρι να ολοκληρωθεί.
Κατά βάση κάνουμε υποθέσεις. Για να είναι ασφαλές πρέπει να ολοκληρωθεί το κύμα.

Ένα διάγραμμα μοιάζει με ένα νεογέννητο μωρό.
Όσο πιο πολλοί το βλέπουν τόσο σε περισσότερους συγγενείς μοιάζει.
Εάν το πάρουμε λογικά έχουμε δυο επιλογές
Είτε να μοιάζει στην μαμά είτε στον μπαμπά.
Στο τέλος μόνο στον ένα μοιάζει.
BOTTOP

Μέχρι να συμβούν όλα αυτά τα ανεξήγητα που βλέπουμε πρέπει να βρούμε τρόπο να τα εξηγήσουμε…διότι ... είναι η μόνη γλώσσα που για την κατανοήσεις πρέπει να παρακολουθείς καθημερινά και για να παρακολουθείς πρέπει να κατανοήσεις τη γλώσσα..

BOTTOP

Όταν πια το πάρεις απόφαση ότι δεν μπορείς να κόψεις δρόμο και να γίνεις πλούσιος πιο γρήγορα από ότι πρέπει .... πρέπει απλά να ακολουθήσεις την φυσική εξέλιξη των πραγμάτων.

BOTTOP
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
Σύνδεσμοι