ΤΑ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ
BOTTOP
Σε βραχυπρόθεσμη στήριξη.........
745 αναγνώστες
Κυριακή, 23 Αυγούστου 2015
23:44

Σε βραχυπρόθεσμη στήριξη χαμηλό 22/4 – 18/6 και κλείσιμο παρασκευή βρίσκετε ο ΓΔ ενώ κοντά βρίσκετε και χαμηλό της 3/8. την περασμένη εβδομάδα 10/8 το υψηλό προσέκρουσε στο ταβάνι του μακροπρόθεσμου σχηματισμού όπως το είχα προβλέψει με αποτέλεσμα να επιστρέψει από τις 691 στις 635 μονάδες. το στοίχημα αυτή την εβδομάδα είναι αν μπορέσει να κρατήσει το χαμηλό του μήνα και αν καταφέρει να διασπάσει το ταβάνι του σχηματισμού. Παραμένουμε σε μακροπρόθεσμο πτωτικό κανάλι με υψηλό το 766 και χαμηλό το 468. ο macd έχασε την μάχη με τον κμο του ενώ σε line chart η στήριξη του βραχυπρόθεσμου πτωτικού καναλιού είναι στις 598 μονάδες. ελπίζω να βρείτε χρήσιμες τις τιμές για αυτή την εβδομάδα θα τα ξαναπούμε.

Σχετικές μετοχές:
ΓΔ
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
Σκοπός της σελίδας είναι εκπαιδευτικός και προσπαθώ να εξηγήσω τον λόγος για τον οποίο συμβαίνει η κίνηση της τιμής με την βοήθεια ενός συστήματος το οποίο είναι ένα παζλ από δικές μου και δωρεάν φόρμουλες , χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνονται και λάθη και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί συμβουλή ή σύσταση ή πρόταση για οποιουδήποτε είδους επένδυση.
Περισσότερες πληροφορίες για το σύστημα μπορείτε να βρείτε στους συνδέσμους – “σχετικά με το σύστημα bottop”.

Τα κύματα ΕΛΛΙΟΤ δεν είναι ασφαλή μέθοδο επένδυσης. Καθ’ όλη την διάρκεια της εξέλιξης του κύματος ύπαρχου διάφορες ερμηνείες μέχρι να ολοκληρωθεί.
Κατά βάση κάνουμε υποθέσεις. Για να είναι ασφαλές πρέπει να ολοκληρωθεί το κύμα.

Ένα διάγραμμα μοιάζει με ένα νεογέννητο μωρό.
Όσο πιο πολλοί το βλέπουν τόσο σε περισσότερους συγγενείς μοιάζει.
Εάν το πάρουμε λογικά έχουμε δυο επιλογές
Είτε να μοιάζει στην μαμά είτε στον μπαμπά.
Στο τέλος μόνο στον ένα μοιάζει.
BOTTOP

Μέχρι να συμβούν όλα αυτά τα ανεξήγητα που βλέπουμε πρέπει να βρούμε τρόπο να τα εξηγήσουμε…διότι ... είναι η μόνη γλώσσα που για την κατανοήσεις πρέπει να παρακολουθείς καθημερινά και για να παρακολουθείς πρέπει να κατανοήσεις τη γλώσσα..

BOTTOP

Όταν πια το πάρεις απόφαση ότι δεν μπορείς να κόψεις δρόμο και να γίνεις πλούσιος πιο γρήγορα από ότι πρέπει .... πρέπει απλά να ακολουθήσεις την φυσική εξέλιξη των πραγμάτων.

BOTTOP
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
Σύνδεσμοι