ΤΑ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ
BOTTOP
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Όταν ακούω την λέξη ¨¨ υπάρχου ¨¨ κάτι δεν πάει καλά. Από τότε που την είπε είδατε τι έχει γίνει.
1085 αναγνώστες
Κυριακή, 6 Δεκεμβρίου 2015
12:01

 

Τελικά δεν μπόρεσε να κρατήσει την βραχυπρόθεσμη στήριξη και αφού είδαμε τον όγκο διάσπασης η τιμή κατρακύλησε στο γκρεμό όπως είχα αναφέρει σε προηγούμενο σχόλιο.

 

Σε ημερήσιο διάγραμμα το σύστημα βλέπει μια στήριξη στο 562. σε περίπτωση ανοδικής προσπάθειας θα σταματήσει στο 628 ακόμα και στο 642 το  stop του συστήματος.

 

Σε εβδομαδιαίο διάγραμμα εμφανίστηκε ένα κερί όγκου το οποίο επειδή κάναμε βραχυπρόθεσμο χαμηλό θα το θεωρήσω διάσπασης και όχι αντιστροφής. Και σε αυτή τη περίπτωση η τιμή στόχος είναι ιδία.

 

Σε μηνιαίο δεν υπάρχει κάποια διαφορά ενώ φαίνετε καθαρά και ο μακροπρόθεσμος σχηματισμός αναστροφής που έχω αναφέρει αρκετές φορές. Τη τιμή στόχο του σχηματισμού μπορείτε να την βρείτε σε προηγούμενα σχόλια.

 

Επειδή μόλις άρχισε ο μήνας δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπέρασμα για την περαιτέρω εξέλιξη του. Θα αναφέρω σχετικά κατά την διάρκεια του τα συμπεράσματα μου.

 

Καλές γιορτές να έχουμε και του χρόνου με υγεία.

 

 

Καλές γιορτές να έχουμε και του χρόνου με υγεία.

Σχετικές μετοχές:
ΓΔ
Σχόλια

09/12 20:44  BOTTOP
Ούτε στη γιορτή της Ανν-ούλας δεν έκανε διάλειμμα….:-)
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
Σκοπός της σελίδας είναι εκπαιδευτικός και προσπαθώ να εξηγήσω τον λόγος για τον οποίο συμβαίνει η κίνηση της τιμής με την βοήθεια ενός συστήματος το οποίο είναι ένα παζλ από δικές μου και δωρεάν φόρμουλες , χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνονται και λάθη και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί συμβουλή ή σύσταση ή πρόταση για οποιουδήποτε είδους επένδυση.
Περισσότερες πληροφορίες για το σύστημα μπορείτε να βρείτε στους συνδέσμους – “σχετικά με το σύστημα bottop”.

Τα κύματα ΕΛΛΙΟΤ δεν είναι ασφαλή μέθοδο επένδυσης. Καθ’ όλη την διάρκεια της εξέλιξης του κύματος ύπαρχου διάφορες ερμηνείες μέχρι να ολοκληρωθεί.
Κατά βάση κάνουμε υποθέσεις. Για να είναι ασφαλές πρέπει να ολοκληρωθεί το κύμα.

Ένα διάγραμμα μοιάζει με ένα νεογέννητο μωρό.
Όσο πιο πολλοί το βλέπουν τόσο σε περισσότερους συγγενείς μοιάζει.
Εάν το πάρουμε λογικά έχουμε δυο επιλογές
Είτε να μοιάζει στην μαμά είτε στον μπαμπά.
Στο τέλος μόνο στον ένα μοιάζει.
BOTTOP

Μέχρι να συμβούν όλα αυτά τα ανεξήγητα που βλέπουμε πρέπει να βρούμε τρόπο να τα εξηγήσουμε…διότι ... είναι η μόνη γλώσσα που για την κατανοήσεις πρέπει να παρακολουθείς καθημερινά και για να παρακολουθείς πρέπει να κατανοήσεις τη γλώσσα..

BOTTOP

Όταν πια το πάρεις απόφαση ότι δεν μπορείς να κόψεις δρόμο και να γίνεις πλούσιος πιο γρήγορα από ότι πρέπει .... πρέπει απλά να ακολουθήσεις την φυσική εξέλιξη των πραγμάτων.

BOTTOP
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
Σύνδεσμοι