ΤΑ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ
BOTTOP
Φιλαράκι ....... δεν θέλω να στη χαλάσω αλλά έχει αντίσταση. Δεν ήξερες …… δεν ρώτησες?
1127 αναγνώστες
Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2015
21:34

Και εγώ που ρώτησα δεν μου είπε κανένας…. :-)

Σχετικές μετοχές:
ΓΔ
Σχόλια

18/12 11:35  Α45
Κι εγω δεν θέλω να στην χαλάσω,αλλά αντίσταση εκεί που λές δεν υπήρχε,και απεδείχθη αυτό...
Εχουμε πει πολλές φορές ότι οι κινητοί μέσοι όροι και οι trendlines δεν αποτελούν στηρίξεις και αντιστάσεις...απλά,συμβαίνει καμμιά φορά να συμπίπτουν με αυτές...
18/12 14:24  BOTTOP
Καλημέρα. Χαίρομαι για την παρατήρηση αλλά θα στη χαλάσω και πάλι… δεν γράφω που έχει αντίσταση το συγκεκριμένο δεν είναι κμο , και οι trend lines πάντα αποτελούν στηρίξεις και αντιστάσεις , οι οποίες μας δείχνουν πάντα την τάση και πάντα συμβαίνει….
Είναι θέμα συστήματος που ακολουθείς.
Εάν υπήρχε ένα σύστημα θα κάναμε όλοι τα ίδια και δεν θα είχε ενδιαφέρον.
Με εκτίμηση…..
19/12 01:23  Α45
Με όλη μου την εκτίμηση,θα σε παρακαλούσα να διαβάσεις και πάλι αυτό που έγραψες...Είναι ποτέ δυνατόν μια γραμμή να αποτελει στήριξη η αντίσταση? μια γραμμή,που ο καθένας από εμας μπορεί να την τραβήξει με διαφορετικό τρόπο?

Οσο γι' αυτό που λές για την αντίσταση,προφαανώς κάπου έχει αντίσταση,εδω συμφωνούμε...όταν όμως δεν λές που,τι νόημα έχει?
19/12 05:52  BOTTOP
Εδώ είναι όλη η τέχνη. Να την τραβήξεις σωστά. Η ίδια γραμμή μπορεί να γίνει και στήριξη και αντίσταση με την διάσπαση της. Μια γραμμή είναι δυνατόν να αποτελεί στήριξη η αντίσταση , όσο δυνατόν είναι ένας αριθμός να αποτελεί στήριξη η αντίσταση π.χ 23 , 38 , 50 κτλ …….. Όσο γιατί το λέω ……… αναρωτήσου γιατί το διάβασες………Και εγώ που ρώτησα δεν μου είπε κανένας…. :-)
19/12 11:14  Α45
Σεβαστή η άποψή σου,διαφωνώ βεβαια,αλλά αν συμφωνούσαμε όλοι δεν θα υπήρχε αγορά...
Οσο για ποιο λόγο το διάβασα,πάντα με ιντριγκάρει ένα διάγραμμα...χαχαχα.Δεν έχει σηαμασία το επενδυτικό προιόν,η το timeframe...Η πρόκληση να το αναλύσω μετράει...
Καλό Σαββατοκύριακο εύχομαι...
19/12 16:57  BOTTOP
Χαίρομαι που διαφωνήσαμε. :-) Γράφεις κάπου να καταλάβω την αιτία της διαφωνίας και τον τρόπο σκέψη σου.. Καλά να περνά καλές γιορτές.
20/12 10:38  Α45
Αυτή την εποχή ασχολούμαι σχεδόν αποκλειστικά με trading στο future του Nasdaq και βάζω συχνά κάποια trades στο facebook,μαζί με τις αντίστοιχες επεξηγήσεις.Θα σου στείλω τα links...
Επίσης,συχνά πυκνά ανεβαζω ένα ημερήσιο σχόλιο για τον ΓΔ,πάλι στο facebook.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10208284653652638&set=rpd.1192442268&type=3&theater
20/12 16:43  BOTTOP
Ωραία τα λες αλλά δεν βλέπω να διαφέρει από κάποιου άλλου ή τα δικά μου. Το διάγραμμα δεν εξηγεί τον λόγο και την αιτία που μπορούν να συμβούν όλα αυτά που λες.
20/12 16:55  Α45
Αγαπητέ φίλε,το σχόλιο που σου έστειλα είναι το τελευταίο μιάς σειράς καθημερινών σχολίων στο facebook,όπου τόσο η καθοδική κίνηση που προηγήθηκε,όσο και η ανοδική που είναι σε εξέλιξη τώρα,επισημάνθηκαν εγκαίρως και αιτιολογήθηκαν πλήρως.
Οσο για τους λόγους,αν ψάχνεις αναφορά σε θεμελιώδη η σε οικονομικοπολιτικά αίτια,δεν θα τα βρείς,εγω λειτουργώ καθαρά τεχνικά και το διάγραμμα δεν με διαψευδει ποτέ...
Για ευνόητους λόγους,σε αυτά τα καθημερινά σχόλια αναφέρομαι μόνον στον ΓΔ,αλλά προφανώς η ίδια φιλοσοφία μπορεί να εφαρμοσθεί και στο διάγραμμα οποιασδήποτε μετοχής...

Υ.Γ Να ζητήσω μία χάρη...θα ήθελα κάποιες φορές να βάλω τα σχόλια μου η κάποια trades εδώ στο blog μου,αλλά δεν εχω καταφέρει να εισαγω και την φωτογραφία/εικόνα του διαγράμματος που συνοδευει το σχόλιο...μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις την διαδικασία? ευχαριστώ
20/12 17:25  BOTTOP
Εάν εννοείς στο capital …. Μετάβαση στις σελίδες διαχείρισης του blog σας- αποδέχομαι του όρους-νέο άρθρο-πατάς το εικονίδιο με το ¨¨ βουνό¨¨ - browse server – choose file – upload-ok … Αν θες εικόνα μέσα στο σχόλιο δεν γνωρίζω…εάν θες και κάποια άλλη βοήθεια στη διάθεση σου… :-)
20/12 19:13  Α45
Ναι,η εισαγωγή εικόνας είναι το πρόβλημά μου...
Τα υπόλοιπα τα γνωρίζω,αλλωστε εχω ηδη δημοσιεύσει 345 αρθρα στα capitalblogs...

Τέλος πάντων,ευχαριστώ για την βοήθεια,θα κοιτάξω να βρω μία λύση...
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
Σκοπός της σελίδας είναι εκπαιδευτικός και προσπαθώ να εξηγήσω τον λόγος για τον οποίο συμβαίνει η κίνηση της τιμής με την βοήθεια ενός συστήματος το οποίο είναι ένα παζλ από δικές μου και δωρεάν φόρμουλες , χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνονται και λάθη και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί συμβουλή ή σύσταση ή πρόταση για οποιουδήποτε είδους επένδυση.
Περισσότερες πληροφορίες για το σύστημα μπορείτε να βρείτε στους συνδέσμους – “σχετικά με το σύστημα bottop”.

Τα κύματα ΕΛΛΙΟΤ δεν είναι ασφαλή μέθοδο επένδυσης. Καθ’ όλη την διάρκεια της εξέλιξης του κύματος ύπαρχου διάφορες ερμηνείες μέχρι να ολοκληρωθεί.
Κατά βάση κάνουμε υποθέσεις. Για να είναι ασφαλές πρέπει να ολοκληρωθεί το κύμα.

Ένα διάγραμμα μοιάζει με ένα νεογέννητο μωρό.
Όσο πιο πολλοί το βλέπουν τόσο σε περισσότερους συγγενείς μοιάζει.
Εάν το πάρουμε λογικά έχουμε δυο επιλογές
Είτε να μοιάζει στην μαμά είτε στον μπαμπά.
Στο τέλος μόνο στον ένα μοιάζει.
BOTTOP

Μέχρι να συμβούν όλα αυτά τα ανεξήγητα που βλέπουμε πρέπει να βρούμε τρόπο να τα εξηγήσουμε…διότι ... είναι η μόνη γλώσσα που για την κατανοήσεις πρέπει να παρακολουθείς καθημερινά και για να παρακολουθείς πρέπει να κατανοήσεις τη γλώσσα..

BOTTOP

Όταν πια το πάρεις απόφαση ότι δεν μπορείς να κόψεις δρόμο και να γίνεις πλούσιος πιο γρήγορα από ότι πρέπει .... πρέπει απλά να ακολουθήσεις την φυσική εξέλιξη των πραγμάτων.

BOTTOP
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
Σύνδεσμοι