ΤΑ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ
BOTTOP
Πιο είναι πιο κοντά? Το μακροπρόθεσμο υψηλό η το κατώτατο μακροπρόθεσμο χαμηλό
521 αναγνώστες
Κυριακή, 7 Φεβρουαρίου 2016
20:20

Μέσα στα όρια έκλεισε η ημερήσια τιμή για τον ΓΔ. Τα επόμενα όρια μακροπρόθεσμα εμφανίζονται στις 475 μονάδες.

Χωρίς θέση βρίσκετε αυτή τη στιγμή το σύστημα και καλώς δεν έδωσα σημασία στην προηγούμενη όπως ανέφερα και σε προηγούμενο σχόλιο.

Εμφανισιακά η τιμή βρίσκετε εκλοβισμένη σε συγκεκριμένο εύρος τιμών όπου το αποτέλεσμα θα είναι εκρηκτικό είτε από την μια είτε από την άλλη μεριά.

Απλά να αναφέρω ότι η τιμή βρίσκετε πολύ κοντά στα ανώτατα όρια του υπέρ μακροπρόθεσμου καναλιού και πολύ κοντά στα κατώτατα μακροπρόθεσμα χαμηλά όπως φαίνετε στο διάγραμμα.

Σχετικές μετοχές:
ΓΔ
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
Σκοπός της σελίδας είναι εκπαιδευτικός και προσπαθώ να εξηγήσω τον λόγος για τον οποίο συμβαίνει η κίνηση της τιμής με την βοήθεια ενός συστήματος το οποίο είναι ένα παζλ από δικές μου και δωρεάν φόρμουλες , χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνονται και λάθη και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί συμβουλή ή σύσταση ή πρόταση για οποιουδήποτε είδους επένδυση.
Περισσότερες πληροφορίες για το σύστημα μπορείτε να βρείτε στους συνδέσμους – “σχετικά με το σύστημα bottop”.

Τα κύματα ΕΛΛΙΟΤ δεν είναι ασφαλή μέθοδο επένδυσης. Καθ’ όλη την διάρκεια της εξέλιξης του κύματος ύπαρχου διάφορες ερμηνείες μέχρι να ολοκληρωθεί.
Κατά βάση κάνουμε υποθέσεις. Για να είναι ασφαλές πρέπει να ολοκληρωθεί το κύμα.

Ένα διάγραμμα μοιάζει με ένα νεογέννητο μωρό.
Όσο πιο πολλοί το βλέπουν τόσο σε περισσότερους συγγενείς μοιάζει.
Εάν το πάρουμε λογικά έχουμε δυο επιλογές
Είτε να μοιάζει στην μαμά είτε στον μπαμπά.
Στο τέλος μόνο στον ένα μοιάζει.
BOTTOP

Μέχρι να συμβούν όλα αυτά τα ανεξήγητα που βλέπουμε πρέπει να βρούμε τρόπο να τα εξηγήσουμε…διότι ... είναι η μόνη γλώσσα που για την κατανοήσεις πρέπει να παρακολουθείς καθημερινά και για να παρακολουθείς πρέπει να κατανοήσεις τη γλώσσα..

BOTTOP

Όταν πια το πάρεις απόφαση ότι δεν μπορείς να κόψεις δρόμο και να γίνεις πλούσιος πιο γρήγορα από ότι πρέπει .... πρέπει απλά να ακολουθήσεις την φυσική εξέλιξη των πραγμάτων.

BOTTOP
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
Σύνδεσμοι