ΤΑ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ
BOTTOP
Το σημείο που βρίσκετε η τιμή είναι κρίσιμο διότι .........
428 αναγνώστες
Δευτέρα, 7 Μαρτίου 2016
06:10

 

Με 60% τοποθετημένο το σύστημα έπειτα από αρκετές διακυμάνσεις την πέμπτη και την παρασκευή.

 

Το σημείο που βρίσκετε η τιμή είναι κρίσιμο διότι η διάσπαση του δίνει ελπίδες η βραχυπρόθεσμη τάση να αλλάξει σε ανοδική , εφόσον ολοκληρωθεί και ο απαραίτητος σχηματισμός αντιστροφής.

 

Απόφαση σε ημερήσιο διάγραμμα παίρνουμε στο τέλος την ημέρας για αυτό το λόγο δεν χρειάζεται να βιαστούμε όποια και αν είναι η κίνηση την δευτέρα.

 

Το 1ο stop το βάζω με επιστροφή της τιμής κάτω από την βραχυπρόθεσμη γραμμή τάσης και το 2ο με την επιστροφή της τιμής μέσα στο μακροπρόθεσμο κανάλι και περιμένω το κινητό stop να πλησιάσει την τιμή.

 

Δεν έχει αλλάξει τίποτα από την αρχική μου εκτίμηση ότι η τιμή ακόλουθη abc διόρθωση έως να δούμε υψηλότερο από της παρασκευής.

 

Σχετικές μετοχές:
ΓΔ
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
Σκοπός της σελίδας είναι εκπαιδευτικός και προσπαθώ να εξηγήσω τον λόγος για τον οποίο συμβαίνει η κίνηση της τιμής με την βοήθεια ενός συστήματος το οποίο είναι ένα παζλ από δικές μου και δωρεάν φόρμουλες , χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνονται και λάθη και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί συμβουλή ή σύσταση ή πρόταση για οποιουδήποτε είδους επένδυση.
Περισσότερες πληροφορίες για το σύστημα μπορείτε να βρείτε στους συνδέσμους – “σχετικά με το σύστημα bottop”.

Τα κύματα ΕΛΛΙΟΤ δεν είναι ασφαλή μέθοδο επένδυσης. Καθ’ όλη την διάρκεια της εξέλιξης του κύματος ύπαρχου διάφορες ερμηνείες μέχρι να ολοκληρωθεί.
Κατά βάση κάνουμε υποθέσεις. Για να είναι ασφαλές πρέπει να ολοκληρωθεί το κύμα.

Ένα διάγραμμα μοιάζει με ένα νεογέννητο μωρό.
Όσο πιο πολλοί το βλέπουν τόσο σε περισσότερους συγγενείς μοιάζει.
Εάν το πάρουμε λογικά έχουμε δυο επιλογές
Είτε να μοιάζει στην μαμά είτε στον μπαμπά.
Στο τέλος μόνο στον ένα μοιάζει.
BOTTOP

Μέχρι να συμβούν όλα αυτά τα ανεξήγητα που βλέπουμε πρέπει να βρούμε τρόπο να τα εξηγήσουμε…διότι ... είναι η μόνη γλώσσα που για την κατανοήσεις πρέπει να παρακολουθείς καθημερινά και για να παρακολουθείς πρέπει να κατανοήσεις τη γλώσσα..

BOTTOP

Όταν πια το πάρεις απόφαση ότι δεν μπορείς να κόψεις δρόμο και να γίνεις πλούσιος πιο γρήγορα από ότι πρέπει .... πρέπει απλά να ακολουθήσεις την φυσική εξέλιξη των πραγμάτων.

BOTTOP
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
Σύνδεσμοι