ΤΑ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ
BOTTOP
Συσσώρευση
540 αναγνώστες
Κυριακή, 17 Απριλίου 2016
08:22

Με 20% τοποθετημένο το σύστημα , διάσπαση της μακροπρόθεσμης αντίστασης και γρι κερί το οποίο πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θέλει να μας πει.

 

Δεν έχει καταφέρει να ξεφύγει από την ατασική περιοχή αλλά η συσσώρευση μας προετοιμάζει για δυνατή έξοδο είτε από την μια είτε από την άλλη μεριά.

 

Στην άνω μεριά έχει να αντιμετωπίσει τρεις αντιστάσεις κοντά στις 600 μονάδες , όπου και σε περίπτωση διάσπασης θα αποτελέσουν και το σημείο μηδέν για την έναρξη νέας ανοδικής κίνησης όπου στόχος είναι οι 700 μονάδες.

 

Στην κάτω μεριά έχει να αντιμετωπίσει μόνο το το 536 και στόχος είναι οι 450 μονάδες.

 

 

Σχετικές μετοχές:
ΓΔ
Σχόλια

21/04 21:42  BOTTOP
Εκεί ακριβώς. Πως θα συμπεριφερθεί αύριο θα το δούμε.

Περισσότερα από το σύστημα το σαββατοκύριακο...

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
Σκοπός της σελίδας είναι εκπαιδευτικός και προσπαθώ να εξηγήσω τον λόγος για τον οποίο συμβαίνει η κίνηση της τιμής με την βοήθεια ενός συστήματος το οποίο είναι ένα παζλ από δικές μου και δωρεάν φόρμουλες , χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνονται και λάθη και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί συμβουλή ή σύσταση ή πρόταση για οποιουδήποτε είδους επένδυση.
Περισσότερες πληροφορίες για το σύστημα μπορείτε να βρείτε στους συνδέσμους – “σχετικά με το σύστημα bottop”.

Τα κύματα ΕΛΛΙΟΤ δεν είναι ασφαλή μέθοδο επένδυσης. Καθ’ όλη την διάρκεια της εξέλιξης του κύματος ύπαρχου διάφορες ερμηνείες μέχρι να ολοκληρωθεί.
Κατά βάση κάνουμε υποθέσεις. Για να είναι ασφαλές πρέπει να ολοκληρωθεί το κύμα.

Ένα διάγραμμα μοιάζει με ένα νεογέννητο μωρό.
Όσο πιο πολλοί το βλέπουν τόσο σε περισσότερους συγγενείς μοιάζει.
Εάν το πάρουμε λογικά έχουμε δυο επιλογές
Είτε να μοιάζει στην μαμά είτε στον μπαμπά.
Στο τέλος μόνο στον ένα μοιάζει.
BOTTOP

Μέχρι να συμβούν όλα αυτά τα ανεξήγητα που βλέπουμε πρέπει να βρούμε τρόπο να τα εξηγήσουμε…διότι ... είναι η μόνη γλώσσα που για την κατανοήσεις πρέπει να παρακολουθείς καθημερινά και για να παρακολουθείς πρέπει να κατανοήσεις τη γλώσσα..

BOTTOP

Όταν πια το πάρεις απόφαση ότι δεν μπορείς να κόψεις δρόμο και να γίνεις πλούσιος πιο γρήγορα από ότι πρέπει .... πρέπει απλά να ακολουθήσεις την φυσική εξέλιξη των πραγμάτων.

BOTTOP
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
Σύνδεσμοι