ΤΑ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ
BOTTOP
ένα σύνολο αντιστάσεων που έχουν μαζευτεί στο συγκεκριμένο σημείο που είναι και η αιτία που έχουμε αυτή την παραμονή
446 αναγνώστες
Σάββατο, 4 Ιουνίου 2016
21:33

Σε μικρό εύρος τιμών παρέμεινε και αυτή την εβδομάδα ο ΓΔ χωρίς εκπλήξεις.

 

Παρέμεινε επάνω από το προηγούμενο υψηλό , επάνω από το stop loss , και επάνω από την γραμμή τάσης που πλησιάζει τεσσάρων μηνών.

 

Παραμένουμε με το ίδιο ποσοστό μέχρι να δώσει κάποιο νέο σήμα το σύστημα.

 

Στο δεύτερο σχέδιο παρατηρούμε , ένα σύνολο αντιστάσεων που έχουν μαζευτεί στο συγκεκριμένο σημείο , που είναι και η αιτία που έχουμε αυτή την παραμονή, σε αυτά τα επίπεδα.

 

Στο τρίτο σχέδιο βλέπουμε , ένα άλλο σύστημα που μας ζωγραφίζει , ένα ασφαλές επίπεδο τιμών.

 

Και στο τέταρτο τα τρίμηνα , που έχουμε ασχοληθεί το προηγούμενο τρίμηνο και είχα αναφέρει την σπουδαιότητα της διάσπασης , του συγκεκριμένου επιπέδου τιμών.

 

Βεβαίως δεν έχει τελειώσει το τρίμηνο, αλλά είναι ένα καλό σημάδι όπως και φρόνιμο , θα είναι η τιμή να παραμείνει επάνω , από τη μακροπρόθεσμη αντίσταση σχήμα 1.

Σχετικές μετοχές:
ΓΔ
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
Σκοπός της σελίδας είναι εκπαιδευτικός και προσπαθώ να εξηγήσω τον λόγος για τον οποίο συμβαίνει η κίνηση της τιμής με την βοήθεια ενός συστήματος το οποίο είναι ένα παζλ από δικές μου και δωρεάν φόρμουλες , χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνονται και λάθη και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί συμβουλή ή σύσταση ή πρόταση για οποιουδήποτε είδους επένδυση.
Περισσότερες πληροφορίες για το σύστημα μπορείτε να βρείτε στους συνδέσμους – “σχετικά με το σύστημα bottop”.

Τα κύματα ΕΛΛΙΟΤ δεν είναι ασφαλή μέθοδο επένδυσης. Καθ’ όλη την διάρκεια της εξέλιξης του κύματος ύπαρχου διάφορες ερμηνείες μέχρι να ολοκληρωθεί.
Κατά βάση κάνουμε υποθέσεις. Για να είναι ασφαλές πρέπει να ολοκληρωθεί το κύμα.

Ένα διάγραμμα μοιάζει με ένα νεογέννητο μωρό.
Όσο πιο πολλοί το βλέπουν τόσο σε περισσότερους συγγενείς μοιάζει.
Εάν το πάρουμε λογικά έχουμε δυο επιλογές
Είτε να μοιάζει στην μαμά είτε στον μπαμπά.
Στο τέλος μόνο στον ένα μοιάζει.
BOTTOP

Μέχρι να συμβούν όλα αυτά τα ανεξήγητα που βλέπουμε πρέπει να βρούμε τρόπο να τα εξηγήσουμε…διότι ... είναι η μόνη γλώσσα που για την κατανοήσεις πρέπει να παρακολουθείς καθημερινά και για να παρακολουθείς πρέπει να κατανοήσεις τη γλώσσα..

BOTTOP

Όταν πια το πάρεις απόφαση ότι δεν μπορείς να κόψεις δρόμο και να γίνεις πλούσιος πιο γρήγορα από ότι πρέπει .... πρέπει απλά να ακολουθήσεις την φυσική εξέλιξη των πραγμάτων.

BOTTOP
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
Σύνδεσμοι