ΤΑ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ
BOTTOP
Τι περιμένουμε το 2017 με ένα Long lower shadow , end of year και ένα πιθανό w bottom στα σκαριά.
615 αναγνώστες
Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2016
19:26

Σε ημερήσιο διάγραμμα , η τιμή προσπαθεί να ενεργοποιήσει ένα μακροπρόθεσμο σχηματισμό αντιστροφής της τασης , αλλά βρίσκει τα αναμενόμενα εμπόδια , σε ένα περιθώριο από τις 600 με 650 μονάδες χωρίς τάση , πιθανή εξέλιξη της τιμής για το επόμενο βραχυπρόθεσμο διάστημα , με πιθανή επέκταση στις 660 όπου συγκεντρώνονται σημαντικές αντιστάσεις.

Ενεργοποίηση το μακροπρόθεσμου σχηματισμού περιμένουμε στις 700 μονάδες.

 

Χαρακτηριστικό της κίνησης του 2016 είναι η επίμονη να διάσπαση και να παραμείνει επάνω από τον Κ.Μ.Ο 200 ημερών.

 

Μετρώντας τα κύματα θα πιθανολογήσω ότι η κίνηση έως ότου ενεργοποιηθεί ο σχηματισμός είναι διορθωτική ABC μέχρι τις 700 μονάδες.

 

Και τέλος φτάνουμε στα δυο πιο αισιοδοξεί σενάρια ένα Long lower shadow , end of year και ενα W ( μας το έχουν υποσχεθεί ) στα σκαριά.

 

Σας εύχομαι καλή πρωτοχρονιά με πολλά κέρδη

 

ΘΟΔΩΡΗΣ.

Σχετικές μετοχές:
ΓΔ
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
Σκοπός της σελίδας είναι εκπαιδευτικός και προσπαθώ να εξηγήσω τον λόγος για τον οποίο συμβαίνει η κίνηση της τιμής με την βοήθεια ενός συστήματος το οποίο είναι ένα παζλ από δικές μου και δωρεάν φόρμουλες , χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνονται και λάθη και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί συμβουλή ή σύσταση ή πρόταση για οποιουδήποτε είδους επένδυση.
Περισσότερες πληροφορίες για το σύστημα μπορείτε να βρείτε στους συνδέσμους – “σχετικά με το σύστημα bottop”.

Τα κύματα ΕΛΛΙΟΤ δεν είναι ασφαλή μέθοδο επένδυσης. Καθ’ όλη την διάρκεια της εξέλιξης του κύματος ύπαρχου διάφορες ερμηνείες μέχρι να ολοκληρωθεί.
Κατά βάση κάνουμε υποθέσεις. Για να είναι ασφαλές πρέπει να ολοκληρωθεί το κύμα.

Ένα διάγραμμα μοιάζει με ένα νεογέννητο μωρό.
Όσο πιο πολλοί το βλέπουν τόσο σε περισσότερους συγγενείς μοιάζει.
Εάν το πάρουμε λογικά έχουμε δυο επιλογές
Είτε να μοιάζει στην μαμά είτε στον μπαμπά.
Στο τέλος μόνο στον ένα μοιάζει.
BOTTOP

Μέχρι να συμβούν όλα αυτά τα ανεξήγητα που βλέπουμε πρέπει να βρούμε τρόπο να τα εξηγήσουμε…διότι ... είναι η μόνη γλώσσα που για την κατανοήσεις πρέπει να παρακολουθείς καθημερινά και για να παρακολουθείς πρέπει να κατανοήσεις τη γλώσσα..

BOTTOP

Όταν πια το πάρεις απόφαση ότι δεν μπορείς να κόψεις δρόμο και να γίνεις πλούσιος πιο γρήγορα από ότι πρέπει .... πρέπει απλά να ακολουθήσεις την φυσική εξέλιξη των πραγμάτων.

BOTTOP
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
Σύνδεσμοι