ΤΑ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ
BOTTOP
Αδυναμία να διασπάσει για τέταρτη φορά τα υψηλά του χρόνου.
782 αναγνώστες
Σάββατο, 4 Μαρτίου 2017
06:52

 

Παρόλα αυτά το σύστημα μας επιμένει να μας κρατάει με ποσοστό 60% τοποθετημένους.

 

Καθώς πλησιάζει το stop loss που θα κρίνει το μισό από την τοποθέτηση μας η τιμή κατάφερε ένα κακό και ένα κακό.

 

Το κακό είναι η διάσπαση της βραχυπρόθεσμης ανοδικής στήριξης και το κάλο είναι η μεσοπρόθεσμη στήριξη κατάφερε να σταματήσει την πτώση.

 

Έχω αναφέρει για ένα σχηματισμό πυθμένα σε προηγούμενα σχόλια του οποίου η γραμμή λαιμού πλησιάζει πλέων τις 700 μονάδες για να ενεργοποιηθεί.

 

Γυρνώντας το διάγραμμα σε μήνες έχει εμφανίσει το σύστημα ένα σύμβολο το οποίο και δεν δείχνω για το λόγο ότι μόλις άρχισε ο μήνας και δεν είναι καθόλου ασφαλές , πάντως σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί θα περπατάμε με ασφάλεια επάνω στα τραπέζια.

 

Περνώντας σε μετρήσεις elliott εάν το υψηλό του 2017 δεν είναι C και το χαμηλό του Μαΐου είναι 2 τότε ...................... ας κρατάμε μικρό καλάθι.

Σχετικές μετοχές:
ΓΔ
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
Σκοπός της σελίδας είναι εκπαιδευτικός και προσπαθώ να εξηγήσω τον λόγος για τον οποίο συμβαίνει η κίνηση της τιμής με την βοήθεια ενός συστήματος το οποίο είναι ένα παζλ από δικές μου και δωρεάν φόρμουλες , χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνονται και λάθη και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί συμβουλή ή σύσταση ή πρόταση για οποιουδήποτε είδους επένδυση.
Περισσότερες πληροφορίες για το σύστημα μπορείτε να βρείτε στους συνδέσμους – “σχετικά με το σύστημα bottop”.

Τα κύματα ΕΛΛΙΟΤ δεν είναι ασφαλή μέθοδο επένδυσης. Καθ’ όλη την διάρκεια της εξέλιξης του κύματος ύπαρχου διάφορες ερμηνείες μέχρι να ολοκληρωθεί.
Κατά βάση κάνουμε υποθέσεις. Για να είναι ασφαλές πρέπει να ολοκληρωθεί το κύμα.

Ένα διάγραμμα μοιάζει με ένα νεογέννητο μωρό.
Όσο πιο πολλοί το βλέπουν τόσο σε περισσότερους συγγενείς μοιάζει.
Εάν το πάρουμε λογικά έχουμε δυο επιλογές
Είτε να μοιάζει στην μαμά είτε στον μπαμπά.
Στο τέλος μόνο στον ένα μοιάζει.
BOTTOP

Μέχρι να συμβούν όλα αυτά τα ανεξήγητα που βλέπουμε πρέπει να βρούμε τρόπο να τα εξηγήσουμε…διότι ... είναι η μόνη γλώσσα που για την κατανοήσεις πρέπει να παρακολουθείς καθημερινά και για να παρακολουθείς πρέπει να κατανοήσεις τη γλώσσα..

BOTTOP

Όταν πια το πάρεις απόφαση ότι δεν μπορείς να κόψεις δρόμο και να γίνεις πλούσιος πιο γρήγορα από ότι πρέπει .... πρέπει απλά να ακολουθήσεις την φυσική εξέλιξη των πραγμάτων.

BOTTOP
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
Σύνδεσμοι