ΤΑ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ
BOTTOP
Πόσες συμπτώσεις πια...... και δεν φτάνουν όλα αυτά περνάει και κομήτης αύριο.
478 αναγνώστες
Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017
22:42

Τελείωσε η εβδομάδα , ο μήνας , το τρίμηνο , η τιμή στόχου του σχηματισμού που ενεργοποιήθηκε , συμπίπτει με την γραμμή λαιμού , του δεκαπέντε μηνών σχηματισμό πυθμένα , που έχω αναφέρει σε προηγούμενα σχόλια και δεν φτάνουν όλα αυτά περνάει και κομήτης αύριο.

Το υψηλό του 2017 βρέθηκε εμπόδιο στη συνέχεια την κίνησης , άλλα το ποσοστό τοποθέτησης του συστήματος έχει τροποποιηθεί σε 40% στο ημερήσιο διάγραμμα , ενώ στο μηνιαίο έπειτα από δυο χρονιά και πέντε μήνες μας έδωσε θετικό σήμα.

Όμως όλα αυτά συμβαίνουν μέσα σε ένα πιθανό σχηματισμό οκτώ μηνών , ο οποίος δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητος έως την οριστική διάσπαση του.

 

Σχετικές μετοχές:
ΓΔ
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
Σκοπός της σελίδας είναι εκπαιδευτικός και προσπαθώ να εξηγήσω τον λόγος για τον οποίο συμβαίνει η κίνηση της τιμής με την βοήθεια ενός συστήματος το οποίο είναι ένα παζλ από δικές μου και δωρεάν φόρμουλες , χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνονται και λάθη και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί συμβουλή ή σύσταση ή πρόταση για οποιουδήποτε είδους επένδυση.
Περισσότερες πληροφορίες για το σύστημα μπορείτε να βρείτε στους συνδέσμους – “σχετικά με το σύστημα bottop”.

Τα κύματα ΕΛΛΙΟΤ δεν είναι ασφαλή μέθοδο επένδυσης. Καθ’ όλη την διάρκεια της εξέλιξης του κύματος ύπαρχου διάφορες ερμηνείες μέχρι να ολοκληρωθεί.
Κατά βάση κάνουμε υποθέσεις. Για να είναι ασφαλές πρέπει να ολοκληρωθεί το κύμα.

Ένα διάγραμμα μοιάζει με ένα νεογέννητο μωρό.
Όσο πιο πολλοί το βλέπουν τόσο σε περισσότερους συγγενείς μοιάζει.
Εάν το πάρουμε λογικά έχουμε δυο επιλογές
Είτε να μοιάζει στην μαμά είτε στον μπαμπά.
Στο τέλος μόνο στον ένα μοιάζει.
BOTTOP

Μέχρι να συμβούν όλα αυτά τα ανεξήγητα που βλέπουμε πρέπει να βρούμε τρόπο να τα εξηγήσουμε…διότι ... είναι η μόνη γλώσσα που για την κατανοήσεις πρέπει να παρακολουθείς καθημερινά και για να παρακολουθείς πρέπει να κατανοήσεις τη γλώσσα..

BOTTOP

Όταν πια το πάρεις απόφαση ότι δεν μπορείς να κόψεις δρόμο και να γίνεις πλούσιος πιο γρήγορα από ότι πρέπει .... πρέπει απλά να ακολουθήσεις την φυσική εξέλιξη των πραγμάτων.

BOTTOP
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
Σύνδεσμοι