ΤΑ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ
BOTTOP
Εάν πολύ το σκέφτεται ..... το πάει για καινούργιο αυτοκίνητο?
440 αναγνώστες
Σάββατο, 22 Απριλίου 2017
06:42

Με 50% μειωμένο το ποσοστό στο χαρτοφυλάκιο μας από δευτέρα σύμφωνα πάντα με το σύστημα.

 

Το θετικό είναι ότι παραμένει και συνεχίζει με διαδοχικά νέα υψηλά και στη τιμή που βρίσκετε κάθετε επάνω σε μια από αυτά , χωρίς να υπάρχουν και από τις δυο μεριές υπερβολές.

 

Το αρνητικό είναι ότι η τιμή επέστρεψε μέσα στο σχηματισμό ο οποίος παραπέμπει σε rising wedge και δεν θέλουμε η τιμή να παραμείνει μέσα σε αυτόν σχηματίζοντας βραχυπρόθεσμη αντιστροφή.

 

Σε περίπτωση που δεν καταφέρει να επανέρθει η στήριξη βρίσκετε στο κάτω μέρος του σχηματισμού , ενώ σε περίπτωση που καταφέρει να επανέρθει έξω από τον σχηματισμό η αντίσταση είναι στη γραμμή λαιμού του μακροπρόθεσμου σχηματισμού πυθμένα που τόσο καιρό περιμένουμε.

 

 

Σχετικές μετοχές:
ΓΔ
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
Σκοπός της σελίδας είναι εκπαιδευτικός και προσπαθώ να εξηγήσω τον λόγος για τον οποίο συμβαίνει η κίνηση της τιμής με την βοήθεια ενός συστήματος το οποίο είναι ένα παζλ από δικές μου και δωρεάν φόρμουλες , χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνονται και λάθη και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί συμβουλή ή σύσταση ή πρόταση για οποιουδήποτε είδους επένδυση.
Περισσότερες πληροφορίες για το σύστημα μπορείτε να βρείτε στους συνδέσμους – “σχετικά με το σύστημα bottop”.

Τα κύματα ΕΛΛΙΟΤ δεν είναι ασφαλή μέθοδο επένδυσης. Καθ’ όλη την διάρκεια της εξέλιξης του κύματος ύπαρχου διάφορες ερμηνείες μέχρι να ολοκληρωθεί.
Κατά βάση κάνουμε υποθέσεις. Για να είναι ασφαλές πρέπει να ολοκληρωθεί το κύμα.

Ένα διάγραμμα μοιάζει με ένα νεογέννητο μωρό.
Όσο πιο πολλοί το βλέπουν τόσο σε περισσότερους συγγενείς μοιάζει.
Εάν το πάρουμε λογικά έχουμε δυο επιλογές
Είτε να μοιάζει στην μαμά είτε στον μπαμπά.
Στο τέλος μόνο στον ένα μοιάζει.
BOTTOP

Μέχρι να συμβούν όλα αυτά τα ανεξήγητα που βλέπουμε πρέπει να βρούμε τρόπο να τα εξηγήσουμε…διότι ... είναι η μόνη γλώσσα που για την κατανοήσεις πρέπει να παρακολουθείς καθημερινά και για να παρακολουθείς πρέπει να κατανοήσεις τη γλώσσα..

BOTTOP

Όταν πια το πάρεις απόφαση ότι δεν μπορείς να κόψεις δρόμο και να γίνεις πλούσιος πιο γρήγορα από ότι πρέπει .... πρέπει απλά να ακολουθήσεις την φυσική εξέλιξη των πραγμάτων.

BOTTOP
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
Σύνδεσμοι