ΤΑ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ
BOTTOP
Ποσοστό τοποθέτησης 35%
703 αναγνώστες
Σάββατο, 21 Οκτωβρίου 2017
21:50
Σχετικές μετοχές:
ΓΔ
Σχόλια

21/10 21:50  BOTTOP
Σε μικρο εύρος τιμών έχει αναγκαστεί ο ΓΔ τις τελευταίες 20 ημέρες να κινηθεί λόγο της αμφιβολίας και από τις δυο μεριές για την πιθανή εξέλιξη.

Από την μια μεριά φαίνεται η διόρθωση να έχει έρθει στο τέλος και από την άλλη ένα ακόμα πτωτικό κύμα.

Μεταξύ 730 και 750 μονάδες υπάρχει μια συσσώρευση στηρίξεων και ακόμα μια πιθανότητα για διπλό πυθμένα σε περίπτωση επιστροφής στις 770 μονάδες.

Από την μεριά της πτώσης η συσσώρευση μπορεί να συμπαρασύρει τις στηρίξεις με στόχο τις 696.347 μονάδες αυτή τη στιγμή στην μακροπρόθεσμη στήριξη 15 μηνών καθώς και ο σχηματισμός ώμοι κεφάλι κορυφής που θα ενεργοποιηθεί με την διάσπαση των στηρίξεων με στόχο τις 611.275 μονάδες.
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
Σκοπός της σελίδας είναι εκπαιδευτικός και προσπαθώ να εξηγήσω τον λόγος για τον οποίο συμβαίνει η κίνηση της τιμής με την βοήθεια ενός συστήματος το οποίο είναι ένα παζλ από δικές μου και δωρεάν φόρμουλες , χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνονται και λάθη και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί συμβουλή ή σύσταση ή πρόταση για οποιουδήποτε είδους επένδυση.
Περισσότερες πληροφορίες για το σύστημα μπορείτε να βρείτε στους συνδέσμους – “σχετικά με το σύστημα bottop”.

Τα κύματα ΕΛΛΙΟΤ δεν είναι ασφαλή μέθοδο επένδυσης. Καθ’ όλη την διάρκεια της εξέλιξης του κύματος ύπαρχου διάφορες ερμηνείες μέχρι να ολοκληρωθεί.
Κατά βάση κάνουμε υποθέσεις. Για να είναι ασφαλές πρέπει να ολοκληρωθεί το κύμα.

Ένα διάγραμμα μοιάζει με ένα νεογέννητο μωρό.
Όσο πιο πολλοί το βλέπουν τόσο σε περισσότερους συγγενείς μοιάζει.
Εάν το πάρουμε λογικά έχουμε δυο επιλογές
Είτε να μοιάζει στην μαμά είτε στον μπαμπά.
Στο τέλος μόνο στον ένα μοιάζει.
BOTTOP

Μέχρι να συμβούν όλα αυτά τα ανεξήγητα που βλέπουμε πρέπει να βρούμε τρόπο να τα εξηγήσουμε…διότι ... είναι η μόνη γλώσσα που για την κατανοήσεις πρέπει να παρακολουθείς καθημερινά και για να παρακολουθείς πρέπει να κατανοήσεις τη γλώσσα..

BOTTOP

Όταν πια το πάρεις απόφαση ότι δεν μπορείς να κόψεις δρόμο και να γίνεις πλούσιος πιο γρήγορα από ότι πρέπει .... πρέπει απλά να ακολουθήσεις την φυσική εξέλιξη των πραγμάτων.

BOTTOP
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
Σύνδεσμοι