ΤΑ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ
BOTTOP
Σαν να είμαι στο steel stanting και στο money drops την ίδια στιγμή.
363 αναγνώστες
Κυριακή, 12 Νοεμβρίου 2017
08:29

 

Ανοίγουμε ένα καθαρό χαρτί σε line chart και μπορούμε να δούμε ότι σημαντικές στηρίξεις είναι ακόμα στο παιχνίδι παρόλο που σημαντικοί ταλαντωτές μας έχουν δώσει σήματα πώλησης ενδεικτικά βλέπουμε και το διάγραμμα των τραπεζών.

 

Η γραμμή λαιμού του σχηματισμού δεν έχει ακόμα διασπασθεί.

 

Η κορυφή Οκτωβρίου του 2016 δεν έχει ακόμα διασπασθεί.

 

Και τέλος ένα ατασηκό βραχυπρόθεσμο σημαιάκι είναι σε εξέλιξη το οποίο μπορούμε να το διακρίνουμε και δεν bar chart.

 

Το σύστημα μας έχει δώσει , πάντα λέμε για τον ΓΔ σήμα να αποχωριστούμε το 50% του χαρτοφυλακίου μας , άλλα όπως και πολλά συστήματα έτσι και αυτό σε ατασηκές περιπτώσει δίνει σήματα.

 

Οπότε για να ολοκληρώσουμε.

 

Έχουμε ποντάρει στον ΓΔ ( money drops ) το 70% επάνω και το 30% διαθέσιμο και η “μπεμπέκα τω ρου” μας έχει πιάσει την συζήτηση (steel stanting )και περιμένουμε να ανοίξει η καταπακτή να βρεθούμε στο κενό?

 

Σχετικές μετοχές:
ΓΔ
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
Σκοπός της σελίδας είναι εκπαιδευτικός και προσπαθώ να εξηγήσω τον λόγος για τον οποίο συμβαίνει η κίνηση της τιμής με την βοήθεια ενός συστήματος το οποίο είναι ένα παζλ από δικές μου και δωρεάν φόρμουλες , χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνονται και λάθη και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί συμβουλή ή σύσταση ή πρόταση για οποιουδήποτε είδους επένδυση.
Περισσότερες πληροφορίες για το σύστημα μπορείτε να βρείτε στους συνδέσμους – “σχετικά με το σύστημα bottop”.

Τα κύματα ΕΛΛΙΟΤ δεν είναι ασφαλή μέθοδο επένδυσης. Καθ’ όλη την διάρκεια της εξέλιξης του κύματος ύπαρχου διάφορες ερμηνείες μέχρι να ολοκληρωθεί.
Κατά βάση κάνουμε υποθέσεις. Για να είναι ασφαλές πρέπει να ολοκληρωθεί το κύμα.

Ένα διάγραμμα μοιάζει με ένα νεογέννητο μωρό.
Όσο πιο πολλοί το βλέπουν τόσο σε περισσότερους συγγενείς μοιάζει.
Εάν το πάρουμε λογικά έχουμε δυο επιλογές
Είτε να μοιάζει στην μαμά είτε στον μπαμπά.
Στο τέλος μόνο στον ένα μοιάζει.
BOTTOP

Μέχρι να συμβούν όλα αυτά τα ανεξήγητα που βλέπουμε πρέπει να βρούμε τρόπο να τα εξηγήσουμε…διότι ... είναι η μόνη γλώσσα που για την κατανοήσεις πρέπει να παρακολουθείς καθημερινά και για να παρακολουθείς πρέπει να κατανοήσεις τη γλώσσα..

BOTTOP

Όταν πια το πάρεις απόφαση ότι δεν μπορείς να κόψεις δρόμο και να γίνεις πλούσιος πιο γρήγορα από ότι πρέπει .... πρέπει απλά να ακολουθήσεις την φυσική εξέλιξη των πραγμάτων.

BOTTOP
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
Σύνδεσμοι