ΤΑ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ
BOTTOP
Στα όρια του βραχυπρόθεσμου στόχου.
834 αναγνώστες
Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου 2017
20:57

 

Με επιτυχία κράτησε την μακροπρόθεσμη γραμμή τάσης η τιμή του ΓΔ .

 

Σύμφωνα με το σύστημα σταδιακά έχουμε τοποθετήσει το 50% του κεφαλαίου μας , και όπως είχα αναφέρει σε προηγούμενο σχόλιο κόντρα στο σύστημα περιμέναμε μεγάλο ποσοστό.

 

Από εδώ και επάνω ... η τιμή βρήκε την βραχυπρόθεσμη κορυφή , την μακροπρόθεσμη αντίσταση , και τον Κ.Μ.Ο 200 ημερών παρατεταμένους σε ένα μικρο εύρος τιμών.

 

Συμπέρασμα διόρθωση?

 

Μεσοπρόθεσμη και βραχυπρόθεσμη τάση είναι πτωτικές , ο βραχυπρόθεσμος στόχος έχει είναι κοντά ο μεσοπρόθεσμος στις 780 μονάδες , αυτός που κράτησε είναι ο μακροπρόθεσμος.

 

Έπειτα από τον βραχυπρόθεσμο σχηματισμό μιας εβδομάδας στη τιμή εμφανίστηκε ένα gap εκκίνησης ( όχι δεν θα πω ότι τα gap κλείνουν ) το οποίο μας δίνει μια αισιοδοξία για ένα gap συνέχισης.

 

Μέχρι τότε η συνέχεια στην οθόνη όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα καλές γιορτές και καλή χρονιά ..... θα τα ξαναπούμε του χρόνου.

 

 

Σχετικές μετοχές:
ΓΔ
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
Σκοπός της σελίδας είναι εκπαιδευτικός και προσπαθώ να εξηγήσω τον λόγος για τον οποίο συμβαίνει η κίνηση της τιμής με την βοήθεια ενός συστήματος το οποίο είναι ένα παζλ από δικές μου και δωρεάν φόρμουλες , χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνονται και λάθη και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί συμβουλή ή σύσταση ή πρόταση για οποιουδήποτε είδους επένδυση.
Περισσότερες πληροφορίες για το σύστημα μπορείτε να βρείτε στους συνδέσμους – “σχετικά με το σύστημα bottop”.

Τα κύματα ΕΛΛΙΟΤ δεν είναι ασφαλή μέθοδο επένδυσης. Καθ’ όλη την διάρκεια της εξέλιξης του κύματος ύπαρχου διάφορες ερμηνείες μέχρι να ολοκληρωθεί.
Κατά βάση κάνουμε υποθέσεις. Για να είναι ασφαλές πρέπει να ολοκληρωθεί το κύμα.

Ένα διάγραμμα μοιάζει με ένα νεογέννητο μωρό.
Όσο πιο πολλοί το βλέπουν τόσο σε περισσότερους συγγενείς μοιάζει.
Εάν το πάρουμε λογικά έχουμε δυο επιλογές
Είτε να μοιάζει στην μαμά είτε στον μπαμπά.
Στο τέλος μόνο στον ένα μοιάζει.
BOTTOP

Μέχρι να συμβούν όλα αυτά τα ανεξήγητα που βλέπουμε πρέπει να βρούμε τρόπο να τα εξηγήσουμε…διότι ... είναι η μόνη γλώσσα που για την κατανοήσεις πρέπει να παρακολουθείς καθημερινά και για να παρακολουθείς πρέπει να κατανοήσεις τη γλώσσα..

BOTTOP

Όταν πια το πάρεις απόφαση ότι δεν μπορείς να κόψεις δρόμο και να γίνεις πλούσιος πιο γρήγορα από ότι πρέπει .... πρέπει απλά να ακολουθήσεις την φυσική εξέλιξη των πραγμάτων.

BOTTOP
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
Σύνδεσμοι