ΤΑ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ
BOTTOP
Higher low και lower low προδίδει κερί προσοχής?
994 αναγνώστες
Κυριακή, 22 Απριλίου 2018
21:30

Το βραχυπρόθεσμο higher high έδωσε δύναμη αλλά οι συσσωρευμένες αντιστάσεις αποδυνάμωσαν την κίνηση στις 850 μονάδες. Πιθανότατα να επιστρέψει η τιμή για να ολοκληρωθεί σχηματισμός αντιστροφής.

 

Στις 818 στήριξη και στις 860 αντίσταση με το σύστημα να έχει προτείνει 60% τοποθέτηση.

 

 

 

Σχετικές μετοχές:
ΓΔ
Σχόλια

25/04 12:00  BOTTOP
Καλήμερα σας. Σχετικά με τις ερωτήσεις που μου στέλνετε!

Θα ήθελα σας παρακαλώ αυτά που με ρωτάτε να τα ρωτάτε το blog , επειδή οι ερωτήσεις που μου κάνετε είναι πάνω , κάτω ίδιες και δεν υπάρχουν κατά την γνώμη μου προσωπικές ερωτήσεις , είναι κοινές και μπορεί να απαντηθεί και κάποιος άλλος που δεν θέλει να επικοινωνήσει.

Ευχαριστώ
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
Σκοπός της σελίδας είναι εκπαιδευτικός και προσπαθώ να εξηγήσω τον λόγος για τον οποίο συμβαίνει η κίνηση της τιμής με την βοήθεια ενός συστήματος το οποίο είναι ένα παζλ από δικές μου και δωρεάν φόρμουλες , χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνονται και λάθη και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί συμβουλή ή σύσταση ή πρόταση για οποιουδήποτε είδους επένδυση.
Περισσότερες πληροφορίες για το σύστημα μπορείτε να βρείτε στους συνδέσμους – “σχετικά με το σύστημα bottop”.

Τα κύματα ΕΛΛΙΟΤ δεν είναι ασφαλή μέθοδο επένδυσης. Καθ’ όλη την διάρκεια της εξέλιξης του κύματος ύπαρχου διάφορες ερμηνείες μέχρι να ολοκληρωθεί.
Κατά βάση κάνουμε υποθέσεις. Για να είναι ασφαλές πρέπει να ολοκληρωθεί το κύμα.

Ένα διάγραμμα μοιάζει με ένα νεογέννητο μωρό.
Όσο πιο πολλοί το βλέπουν τόσο σε περισσότερους συγγενείς μοιάζει.
Εάν το πάρουμε λογικά έχουμε δυο επιλογές
Είτε να μοιάζει στην μαμά είτε στον μπαμπά.
Στο τέλος μόνο στον ένα μοιάζει.
BOTTOP

Μέχρι να συμβούν όλα αυτά τα ανεξήγητα που βλέπουμε πρέπει να βρούμε τρόπο να τα εξηγήσουμε…διότι ... είναι η μόνη γλώσσα που για την κατανοήσεις πρέπει να παρακολουθείς καθημερινά και για να παρακολουθείς πρέπει να κατανοήσεις τη γλώσσα..

BOTTOP

Όταν πια το πάρεις απόφαση ότι δεν μπορείς να κόψεις δρόμο και να γίνεις πλούσιος πιο γρήγορα από ότι πρέπει .... πρέπει απλά να ακολουθήσεις την φυσική εξέλιξη των πραγμάτων.

BOTTOP
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
Σύνδεσμοι