ΤΑ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ
BOTTOP
Λίγο πιο κάτω από τον πυθμένα.
470 αναγνώστες
Σάββατο, 19 Μαΐου 2018
17:15

Παραμένει σε έντονα πτωτική τάση η βραχυπρόθεσμη κίνηση του ΓΔ όπως το βλέπει το σύστημα με τα μάτια των ταλαντωτών άλλα έχει να αντιμετωπίσει και τα μάτια των κυμάτων και της γραμμικής ανάλυσης , πιο θα κυριαρχήσει ώστε να πάρουμε ασφαλή συμπέρασμα.

 

Μακροπρόθεσμα η τιμή βρίσκετε στο κανάλι όπου ισχύει με διάφορες εναλλαγές από τις αρχές του 2016 και όπως έχω πει σε προηγούμενη ανάλυση την κίνηση την σταμάτησε η μακροπρόθεσμη αντίσταση που ισχύει από το 2011.

 

δεύτερη προσπάθεια να αποχωριστεί το κανάλι καθώς βλέπουμε τον ΚΜΟ200 ημερών να μην είναι ικανός να σταματήσει την τιμή , έντονα πτωτικό βραχυπρόθεσμο κανάλι , τους κυματισμούς να προδιαθέτουν 3,3 κύμα (απαγορευτικό για τοποθετήσεις) και το σύστημα να μην έχει διάθεση να δώσει σήμα για τοποθέτηση ενώ μόνο οι γραμμές τάσεις το βραχυπρόθεσμο χαμηλό και η μπάρα του συστήματος βαστάνε....

 

θεωρητικά πρέπει να περιμένω μέχρι τις 770 μονάδες άλλα επειδή έχουμε είδη ένα βραχυπρόθεσμο higher high γέμισα ένα ποτηράκι να υπάρχει

Σχετικές μετοχές:
ΓΔ
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
Σκοπός της σελίδας είναι εκπαιδευτικός και προσπαθώ να εξηγήσω τον λόγος για τον οποίο συμβαίνει η κίνηση της τιμής με την βοήθεια ενός συστήματος το οποίο είναι ένα παζλ από δικές μου και δωρεάν φόρμουλες , χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνονται και λάθη και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί συμβουλή ή σύσταση ή πρόταση για οποιουδήποτε είδους επένδυση.
Περισσότερες πληροφορίες για το σύστημα μπορείτε να βρείτε στους συνδέσμους – “σχετικά με το σύστημα bottop”.

Τα κύματα ΕΛΛΙΟΤ δεν είναι ασφαλή μέθοδο επένδυσης. Καθ’ όλη την διάρκεια της εξέλιξης του κύματος ύπαρχου διάφορες ερμηνείες μέχρι να ολοκληρωθεί.
Κατά βάση κάνουμε υποθέσεις. Για να είναι ασφαλές πρέπει να ολοκληρωθεί το κύμα.

Ένα διάγραμμα μοιάζει με ένα νεογέννητο μωρό.
Όσο πιο πολλοί το βλέπουν τόσο σε περισσότερους συγγενείς μοιάζει.
Εάν το πάρουμε λογικά έχουμε δυο επιλογές
Είτε να μοιάζει στην μαμά είτε στον μπαμπά.
Στο τέλος μόνο στον ένα μοιάζει.
BOTTOP

Μέχρι να συμβούν όλα αυτά τα ανεξήγητα που βλέπουμε πρέπει να βρούμε τρόπο να τα εξηγήσουμε…διότι ... είναι η μόνη γλώσσα που για την κατανοήσεις πρέπει να παρακολουθείς καθημερινά και για να παρακολουθείς πρέπει να κατανοήσεις τη γλώσσα..

BOTTOP

Όταν πια το πάρεις απόφαση ότι δεν μπορείς να κόψεις δρόμο και να γίνεις πλούσιος πιο γρήγορα από ότι πρέπει .... πρέπει απλά να ακολουθήσεις την φυσική εξέλιξη των πραγμάτων.

BOTTOP
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
Σύνδεσμοι