ΤΑ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ
BOTTOP
Με το χαμηλό του Απριλίου και τη μακροπρόθεσμη γραμμή τάσης δυο ετών θα παλέψει αύριο η τιμή του ΓΔ.
337 αναγνώστες
Πέμπτη, 24 Μαΐου 2018
22:15

Η μπάρα του συστήματος φοβήθηκε την διάσπαση της μακροπρόθεσμης γραμμής τάσης με αποτέλεσμα να ανάψει κόκκινο και το σύστημα παραμένει έντονα πτωτικό.

 

Το γρι κερί είναι κερί προσοχής εμφανίζετε στην αρχή και στο τέλος μια τάσης και είδη είναι το τρίτο μέσα στο μηνά , και η εμφάνιση ενός άσπρου κεριού αύριο να σημάνει την λήξη της τάσης.

 

Η κυματομορφή μοιάζει με διόρθωση πέντε κυμάτων με το δεύτερο σύνθετο abc και το τέταρτο που μόλις προσπεράσαμε απλό και μένει να δούμε τι θα κάνει στο πιθανό πέμπτο με την επαφή της γραμμής τάσης.

 

Ο macd έχει μια απόκλιση από την τιμή και άπλα πρέπει να περιμένουμε το αυριανό κλείσιμο αφοί η σελίδα ασχολείτε μόνο με την τιμή κλεισίματος.

 

Σχετικές μετοχές:
ΓΔ
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
Σκοπός της σελίδας είναι εκπαιδευτικός και προσπαθώ να εξηγήσω τον λόγος για τον οποίο συμβαίνει η κίνηση της τιμής με την βοήθεια ενός συστήματος το οποίο είναι ένα παζλ από δικές μου και δωρεάν φόρμουλες , χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνονται και λάθη και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί συμβουλή ή σύσταση ή πρόταση για οποιουδήποτε είδους επένδυση.
Περισσότερες πληροφορίες για το σύστημα μπορείτε να βρείτε στους συνδέσμους – “σχετικά με το σύστημα bottop”.

Τα κύματα ΕΛΛΙΟΤ δεν είναι ασφαλή μέθοδο επένδυσης. Καθ’ όλη την διάρκεια της εξέλιξης του κύματος ύπαρχου διάφορες ερμηνείες μέχρι να ολοκληρωθεί.
Κατά βάση κάνουμε υποθέσεις. Για να είναι ασφαλές πρέπει να ολοκληρωθεί το κύμα.

Ένα διάγραμμα μοιάζει με ένα νεογέννητο μωρό.
Όσο πιο πολλοί το βλέπουν τόσο σε περισσότερους συγγενείς μοιάζει.
Εάν το πάρουμε λογικά έχουμε δυο επιλογές
Είτε να μοιάζει στην μαμά είτε στον μπαμπά.
Στο τέλος μόνο στον ένα μοιάζει.
BOTTOP

Μέχρι να συμβούν όλα αυτά τα ανεξήγητα που βλέπουμε πρέπει να βρούμε τρόπο να τα εξηγήσουμε…διότι ... είναι η μόνη γλώσσα που για την κατανοήσεις πρέπει να παρακολουθείς καθημερινά και για να παρακολουθείς πρέπει να κατανοήσεις τη γλώσσα..

BOTTOP

Όταν πια το πάρεις απόφαση ότι δεν μπορείς να κόψεις δρόμο και να γίνεις πλούσιος πιο γρήγορα από ότι πρέπει .... πρέπει απλά να ακολουθήσεις την φυσική εξέλιξη των πραγμάτων.

BOTTOP
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
Σύνδεσμοι