ΤΑ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ
BOTTOP
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Σενάριο για bulling.
293 αναγνώστες
Κυριακή, 8 Ιουλίου 2018
22:15

Μέσα σε όλα τα σενάρια για επιστροφή στις ^)) μονάδες γιατί να μη πούμε και ένα θετικό ακριβώς στο σημείο που όλες οι διαφημίσεις ποντάρουν βουτιές από ψηλά?

 

Είτε το θέλουμε είτε όχι η τιμή έφυγε από το ανοδικό κανάλι άλλα τίποτα δεν την σταμάτα να ξαναγυρίσει τοποθετώντας την κίνηση ως bear trap.

 

Το σενάριο περιέχει διπλό πυθμένα με επιστροφή της τιμής στο ανοδικό κανάλι και bulling στην L που περιέχει όλες τις ελπίδες να ξεκαθαρίσει επιτελούς η ανοδική τάση.

 

Μέχρι τότε η τιμή βρίσκετε στο χείλος του γκρεμού με πρώτο στόχο τις &)) μονάδες με ένα ακόμα κύμα να περιείχε στα σχεδία της πτώσης που ο μόνος που μπορεί να το ανατρέψει είναι ο διπλός πυθμένας που έχω προαναφέρει.

 

10% τοποθέτηση προτείνει το σύστημα.

Σχετικές μετοχές:
ΓΔ
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
Σκοπός της σελίδας είναι εκπαιδευτικός και προσπαθώ να εξηγήσω τον λόγος για τον οποίο συμβαίνει η κίνηση της τιμής με την βοήθεια ενός συστήματος το οποίο είναι ένα παζλ από δικές μου και δωρεάν φόρμουλες , χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνονται και λάθη και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί συμβουλή ή σύσταση ή πρόταση για οποιουδήποτε είδους επένδυση.
Περισσότερες πληροφορίες για το σύστημα μπορείτε να βρείτε στους συνδέσμους – “σχετικά με το σύστημα bottop”.

Τα κύματα ΕΛΛΙΟΤ δεν είναι ασφαλή μέθοδο επένδυσης. Καθ’ όλη την διάρκεια της εξέλιξης του κύματος ύπαρχου διάφορες ερμηνείες μέχρι να ολοκληρωθεί.
Κατά βάση κάνουμε υποθέσεις. Για να είναι ασφαλές πρέπει να ολοκληρωθεί το κύμα.

Ένα διάγραμμα μοιάζει με ένα νεογέννητο μωρό.
Όσο πιο πολλοί το βλέπουν τόσο σε περισσότερους συγγενείς μοιάζει.
Εάν το πάρουμε λογικά έχουμε δυο επιλογές
Είτε να μοιάζει στην μαμά είτε στον μπαμπά.
Στο τέλος μόνο στον ένα μοιάζει.
BOTTOP

Μέχρι να συμβούν όλα αυτά τα ανεξήγητα που βλέπουμε πρέπει να βρούμε τρόπο να τα εξηγήσουμε…διότι ... είναι η μόνη γλώσσα που για την κατανοήσεις πρέπει να παρακολουθείς καθημερινά και για να παρακολουθείς πρέπει να κατανοήσεις τη γλώσσα..

BOTTOP

Όταν πια το πάρεις απόφαση ότι δεν μπορείς να κόψεις δρόμο και να γίνεις πλούσιος πιο γρήγορα από ότι πρέπει .... πρέπει απλά να ακολουθήσεις την φυσική εξέλιξη των πραγμάτων.

BOTTOP
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
Σύνδεσμοι