ΤΑ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ
BOTTOP
Σενάριο για bearing.
841 αναγνώστες
Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2018
19:14


 

Τα καλά σενάρια μπορούν να καταρρεύσουν από ένα κακό σενάριο.

 

Θα αναφέρω και το κακό σενάριο και στο τέλος μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ των δυο.

 

Όπως στο καλό σενάριο τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει την τιμή να επιστρέψει στο ανοδικό κανάλι , έτσι και στο κακό σενάριο τίποτε δεν μπορεί να σταματήσει την τιμή να επιστέψει στην S..............

 

ο μακροπρόθεσμος σχηματισμός που λειτουργεί από το 2011 έχει επιβεβαιωθεί μέσα στο 2018 δυο φόρες και βρίσκεται ακόμα σε ισχύει.

 

Φυσικά είναι τρομακτικό η τιμή να επιστρέψει στην S τόσο , όσο και να επιστρέψει στην κορυφή του 1999 για'υτο πρέπει να φροντίζουμε να ακολουθούμε πάντα τα σημάδια.

 

Τι διαλέγεις το καλό η το κακό.

Σχετικές μετοχές:
ΓΔ
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
Σκοπός της σελίδας είναι εκπαιδευτικός και προσπαθώ να εξηγήσω τον λόγος για τον οποίο συμβαίνει η κίνηση της τιμής με την βοήθεια ενός συστήματος το οποίο είναι ένα παζλ από δικές μου και δωρεάν φόρμουλες , χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνονται και λάθη και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί συμβουλή ή σύσταση ή πρόταση για οποιουδήποτε είδους επένδυση.
Περισσότερες πληροφορίες για το σύστημα μπορείτε να βρείτε στους συνδέσμους – “σχετικά με το σύστημα bottop”.

Τα κύματα ΕΛΛΙΟΤ δεν είναι ασφαλή μέθοδο επένδυσης. Καθ’ όλη την διάρκεια της εξέλιξης του κύματος ύπαρχου διάφορες ερμηνείες μέχρι να ολοκληρωθεί.
Κατά βάση κάνουμε υποθέσεις. Για να είναι ασφαλές πρέπει να ολοκληρωθεί το κύμα.

Ένα διάγραμμα μοιάζει με ένα νεογέννητο μωρό.
Όσο πιο πολλοί το βλέπουν τόσο σε περισσότερους συγγενείς μοιάζει.
Εάν το πάρουμε λογικά έχουμε δυο επιλογές
Είτε να μοιάζει στην μαμά είτε στον μπαμπά.
Στο τέλος μόνο στον ένα μοιάζει.
BOTTOP

Μέχρι να συμβούν όλα αυτά τα ανεξήγητα που βλέπουμε πρέπει να βρούμε τρόπο να τα εξηγήσουμε…διότι ... είναι η μόνη γλώσσα που για την κατανοήσεις πρέπει να παρακολουθείς καθημερινά και για να παρακολουθείς πρέπει να κατανοήσεις τη γλώσσα..

BOTTOP

Όταν πια το πάρεις απόφαση ότι δεν μπορείς να κόψεις δρόμο και να γίνεις πλούσιος πιο γρήγορα από ότι πρέπει .... πρέπει απλά να ακολουθήσεις την φυσική εξέλιξη των πραγμάτων.

BOTTOP
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
Σύνδεσμοι