ΤΑ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ
BOTTOP
Μιά του μήνα δυό του μήνα τρείς και ........
776 αναγνώστες
Κυριακή, 29 Ιουλίου 2018
10:09


 

Στάσιμη για δεύτερο μήνα παραμένει η τιμή του ΓΔ σε ένα στενό εύρος τιμών και μέσα σε ένα σχηματισμό ο οποίος μοιάζει να είναι συνέχισης.

 

Η μακροπρόθεσμη γραμμή τάσης οκτώ μηνών κρατάει την τιμή από περαιτέρω υποχώρηση.

 

Το ίδιο κάνει η τιμή του ΔΤΡ που πλησιάζει στις 800 μονάδες και βρίσκετε εντός σχηματισμού και θα δοκιμάσει την πρώτη επαφή με την στήριξη του.

 

Η μορφολογία επιτρέπει άλλο ένα μήνα ταλαιπωρίας εντός του σχηματισμού εκτός αν παρθεί η απόφαση της αποχώρησης από αυτόν.

 

Η τάση παραμένει μακροπρόθεσμα ανοδική με σημάδια κόπωσης αφοί έχει ενεργοποιηθεί σχηματισμός διπλής κορυφής ο οποίος προσπαθεί να ανερεθει.

 

Σχετικές μετοχές:
ΓΔ
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
Σκοπός της σελίδας είναι εκπαιδευτικός και προσπαθώ να εξηγήσω τον λόγος για τον οποίο συμβαίνει η κίνηση της τιμής με την βοήθεια ενός συστήματος το οποίο είναι ένα παζλ από δικές μου και δωρεάν φόρμουλες , χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνονται και λάθη και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί συμβουλή ή σύσταση ή πρόταση για οποιουδήποτε είδους επένδυση.
Περισσότερες πληροφορίες για το σύστημα μπορείτε να βρείτε στους συνδέσμους – “σχετικά με το σύστημα bottop”.

Τα κύματα ΕΛΛΙΟΤ δεν είναι ασφαλή μέθοδο επένδυσης. Καθ’ όλη την διάρκεια της εξέλιξης του κύματος ύπαρχου διάφορες ερμηνείες μέχρι να ολοκληρωθεί.
Κατά βάση κάνουμε υποθέσεις. Για να είναι ασφαλές πρέπει να ολοκληρωθεί το κύμα.

Ένα διάγραμμα μοιάζει με ένα νεογέννητο μωρό.
Όσο πιο πολλοί το βλέπουν τόσο σε περισσότερους συγγενείς μοιάζει.
Εάν το πάρουμε λογικά έχουμε δυο επιλογές
Είτε να μοιάζει στην μαμά είτε στον μπαμπά.
Στο τέλος μόνο στον ένα μοιάζει.
BOTTOP

Μέχρι να συμβούν όλα αυτά τα ανεξήγητα που βλέπουμε πρέπει να βρούμε τρόπο να τα εξηγήσουμε…διότι ... είναι η μόνη γλώσσα που για την κατανοήσεις πρέπει να παρακολουθείς καθημερινά και για να παρακολουθείς πρέπει να κατανοήσεις τη γλώσσα..

BOTTOP

Όταν πια το πάρεις απόφαση ότι δεν μπορείς να κόψεις δρόμο και να γίνεις πλούσιος πιο γρήγορα από ότι πρέπει .... πρέπει απλά να ακολουθήσεις την φυσική εξέλιξη των πραγμάτων.

BOTTOP
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
Σύνδεσμοι