ΤΑ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ
BOTTOP
Προσπαθεί αλλά θα μείνει στην προσπάθεια?
324 αναγνώστες
Κυριακή, 7 Οκτωβρίου 2018
09:17

Όπως έχω πει και προηγούμενα σχόλια υπάρχουν δυνάμεις οι οποίες είναι πιο δυνατές από τις βραχυπρόθεσμες.

 

Στην περίπτωση μας έχουμε ένα κανάλι το έστω και πτωτικό το οποίο προσπαθεί να σηκώσει το βάρος μιας διπλής κορυφής της οποίας η τιμή στόχος είναι μακριά από εδώ.

 

Τελικά οι 700 μονάδες αποδείχτηκαν σημαντική αντίσταση για την τιμή του ΓΔ και τελικά ακολούθησε την πτωτική γραμμή τάσης του καναλιού.

 

Ανοίγοντας το διάγραμμα υπάρχει μια πρώτη επαφή με μια στήριξη από τον Μάιο του 16 η οποία μαζί με την επαφή του βραχυπρόθεσμου καναλιού ( Κ-Ρ ) τη βραχυπρόθεσμη κυματομορφή τη απόκλιση του MACD και τον βραχυπρόθεσμο τοπικό πυθμένα που φαίνεται σε bar chart , μπορούμε να καταφέρουμε μια αντίδραση αλλά όχι ότι ξεμπερδέψαμε.........

Σχετικές μετοχές:
ΓΔ
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
Σκοπός της σελίδας είναι εκπαιδευτικός και προσπαθώ να εξηγήσω τον λόγος για τον οποίο συμβαίνει η κίνηση της τιμής με την βοήθεια ενός συστήματος το οποίο είναι ένα παζλ από δικές μου και δωρεάν φόρμουλες , χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνονται και λάθη και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί συμβουλή ή σύσταση ή πρόταση για οποιουδήποτε είδους επένδυση.
Περισσότερες πληροφορίες για το σύστημα μπορείτε να βρείτε στους συνδέσμους – “σχετικά με το σύστημα bottop”.

Τα κύματα ΕΛΛΙΟΤ δεν είναι ασφαλή μέθοδο επένδυσης. Καθ’ όλη την διάρκεια της εξέλιξης του κύματος ύπαρχου διάφορες ερμηνείες μέχρι να ολοκληρωθεί.
Κατά βάση κάνουμε υποθέσεις. Για να είναι ασφαλές πρέπει να ολοκληρωθεί το κύμα.

Ένα διάγραμμα μοιάζει με ένα νεογέννητο μωρό.
Όσο πιο πολλοί το βλέπουν τόσο σε περισσότερους συγγενείς μοιάζει.
Εάν το πάρουμε λογικά έχουμε δυο επιλογές
Είτε να μοιάζει στην μαμά είτε στον μπαμπά.
Στο τέλος μόνο στον ένα μοιάζει.
BOTTOP

Μέχρι να συμβούν όλα αυτά τα ανεξήγητα που βλέπουμε πρέπει να βρούμε τρόπο να τα εξηγήσουμε…διότι ... είναι η μόνη γλώσσα που για την κατανοήσεις πρέπει να παρακολουθείς καθημερινά και για να παρακολουθείς πρέπει να κατανοήσεις τη γλώσσα..

BOTTOP

Όταν πια το πάρεις απόφαση ότι δεν μπορείς να κόψεις δρόμο και να γίνεις πλούσιος πιο γρήγορα από ότι πρέπει .... πρέπει απλά να ακολουθήσεις την φυσική εξέλιξη των πραγμάτων.

BOTTOP
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
Σύνδεσμοι