ΤΑ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ
BOTTOP
Όταν υπάρχει συσσώρευση γίνετε για δυο λόγους.
612 αναγνώστες
Σάββατο, 30 Μαρτίου 2019
20:46

Όταν υπάρχει συσσώρευση γίνετε για δυο λόγους.

 

Είτε για να μαζέψουν τούς πωλητές διότι πάει για πιο ψηλά είτε οι αγοραστέ είναι πολύ αισιόδοξοι και κρατάει ώσπου να τούς τελειώσουν οι αγορές και μετά πάει άπατο.

 

Σύμφωνα την στρατηγική και τον χάρτη που έχω χαράξει από προηγούμενα σχόλια οι 730 μονάδες ήταν ο στόχος του βραχυπρόθεσμου σχηματισμού.

 

Διασπάστηκε ο Κ.Μ.Ο 200 ημερών το βραχυπρόθεσμο κανάλι και η τιμή σταμάτησε στις 730.81!!! σε μια συσσώρευση όπου το υψηλό του είναι η αντίσταση του μακροπρόθεσμου πτωτικού καναλιού στις 740 – 750 μονάδες σε line chart.

 

Σύμφωνα με το σύστημα

 

Έχει δώσει σήμα προσοχής βραχυπρόθεσμα , μακροπρόθεσμα διακράτηση καθώς δεν έχει διασπαστεί το stop loss κρατώντας το ενδιαφέρον για την συνέχεια ενός 3ου κύματος το οποίο δεν έχει ακόμα τελειώσει όσο η τιμή βρίσκετε εντός του σχηματισμού.

 

Σε επίπεδο ταλαντωτών υπάρχουν αρνητικές αποκλίσεις οι οποίες έφεραν και την αδυναμία που βλέπουμε.

 

Ο συσσωρευτικούς σχηματισμός μπορεί να εξελιχτεί ως h&s top είτε σε σχηματισμό συνεχίσεις με στόχους 660 και 770 μονάδες.

 

Ο ΤΙΤΚ σε μακροπρόθεσμη στήριξη σε παρακολούθηση.

 

Σχετικές μετοχές:
ΓΔ ΤΙΤΚ
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
Σκοπός της σελίδας είναι εκπαιδευτικός και προσπαθώ να εξηγήσω τον λόγος για τον οποίο συμβαίνει η κίνηση της τιμής με την βοήθεια ενός συστήματος το οποίο είναι ένα παζλ από δικές μου και δωρεάν φόρμουλες , χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνονται και λάθη και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί συμβουλή ή σύσταση ή πρόταση για οποιουδήποτε είδους επένδυση.
Περισσότερες πληροφορίες για το σύστημα μπορείτε να βρείτε στους συνδέσμους – “σχετικά με το σύστημα bottop”.

Τα κύματα ΕΛΛΙΟΤ δεν είναι ασφαλή μέθοδο επένδυσης. Καθ’ όλη την διάρκεια της εξέλιξης του κύματος ύπαρχου διάφορες ερμηνείες μέχρι να ολοκληρωθεί.
Κατά βάση κάνουμε υποθέσεις. Για να είναι ασφαλές πρέπει να ολοκληρωθεί το κύμα.

Ένα διάγραμμα μοιάζει με ένα νεογέννητο μωρό.
Όσο πιο πολλοί το βλέπουν τόσο σε περισσότερους συγγενείς μοιάζει.
Εάν το πάρουμε λογικά έχουμε δυο επιλογές
Είτε να μοιάζει στην μαμά είτε στον μπαμπά.
Στο τέλος μόνο στον ένα μοιάζει.
BOTTOP

Μέχρι να συμβούν όλα αυτά τα ανεξήγητα που βλέπουμε πρέπει να βρούμε τρόπο να τα εξηγήσουμε…διότι ... είναι η μόνη γλώσσα που για την κατανοήσεις πρέπει να παρακολουθείς καθημερινά και για να παρακολουθείς πρέπει να κατανοήσεις τη γλώσσα..

BOTTOP

Όταν πια το πάρεις απόφαση ότι δεν μπορείς να κόψεις δρόμο και να γίνεις πλούσιος πιο γρήγορα από ότι πρέπει .... πρέπει απλά να ακολουθήσεις την φυσική εξέλιξη των πραγμάτων.

BOTTOP
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
Σύνδεσμοι