ΤΑ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ
BOTTOP
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Σύνχηση μεταξύ τεχνικής και ψυχολογικής ανάλυσης.
5861 αναγνώστες
Κυριακή, 7 Απριλίου 2019
18:11

 

Τεχνικά ο ΓΔ προσπαθεί να ξεφύγει από τον σχηματισμό που αναφέρω εδώ και τρία χρόνια ο οποίος ουσιαστικά κρατάει τον ΓΔ σε ένα σταθερά καθοδικό έυρος τιμών.

 

Τεχνικά η τιμή βρίσκετε σε σημείο το οποίο πρέπει να δώσει αντιστροφή της τάσης και αυτό μας το αναφέρει η απόκλιση που υπάρχει σε όλες τις τιμές του ακολούθησαν το ράλι.

 

Αφού η τιμή ξεπέρασε τις προσδοκίες μου και δεν διόρθωσε απλά περιμένω το stop loss.

 

Τελευταία αντίσταση στον χάρτη βρίσκετε στις 780 μονάδες καθώς από εκεί και πέρα ξεπερνάει τις τεχνικές και μεταφέρετε στις ψυχολογικές αναλύσεις όπως έχουν αναφέρει και για το 99 αλλά ακόμα και εκεί υπήρχαν τεχνικές αντιστάσεις και προσδοκίες.

 

Αρκετοί ποντάρουν σε ένα ακόμα χαρτί κουζίνας και ακόμα μένει να δούμε εάν καταφέρει η τιμή να ξεπεράσει την αντίσταση και παρουσιαστεί το φερόμενο μια εικόνα χίλιες λέξεις.

 

Πάντως θα προτιμούσα να διορθώσει για να πληρωθούμε από εταιρίες που τα έσοδα τους είναι από ..... τα ευκόλως ενοούμενα παραλείπονται.

 

Καλό Πάσχα

 

Διάλειμμα ενός μήνα.

Σχετικές μετοχές:
ΓΔ
Σχόλια

18/08 21:12  BOTTOP
Η σελίδα θα διακοπεί μέχρι την μεταφορά της σε νέα διεύθυνση και ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν να φτάσει μέχρι την τέταρτη θέση του capital blog.

Καλό καλοκαίρι και κάποτε ίσως να ξαναμιλήσουμε είτε ηλεκτρονικά είτε προσωπικά με όσους ξέρουν ποιος είμαι , μέχρι τότε μπορείτε να συνεχίσετε να ρωτάτε ότι θέλετε στο mail μου και συνεχίστε να ψάχνετε για BOTTOP υπάρχει μόνο ένας!

Θοδωρής.
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
Σκοπός της σελίδας είναι εκπαιδευτικός και προσπαθώ να εξηγήσω τον λόγος για τον οποίο συμβαίνει η κίνηση της τιμής με την βοήθεια ενός συστήματος το οποίο είναι ένα παζλ από δικές μου και δωρεάν φόρμουλες , χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνονται και λάθη και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί συμβουλή ή σύσταση ή πρόταση για οποιουδήποτε είδους επένδυση.
Περισσότερες πληροφορίες για το σύστημα μπορείτε να βρείτε στους συνδέσμους – “σχετικά με το σύστημα bottop”.

Τα κύματα ΕΛΛΙΟΤ δεν είναι ασφαλή μέθοδο επένδυσης. Καθ’ όλη την διάρκεια της εξέλιξης του κύματος ύπαρχου διάφορες ερμηνείες μέχρι να ολοκληρωθεί.
Κατά βάση κάνουμε υποθέσεις. Για να είναι ασφαλές πρέπει να ολοκληρωθεί το κύμα.

Ένα διάγραμμα μοιάζει με ένα νεογέννητο μωρό.
Όσο πιο πολλοί το βλέπουν τόσο σε περισσότερους συγγενείς μοιάζει.
Εάν το πάρουμε λογικά έχουμε δυο επιλογές
Είτε να μοιάζει στην μαμά είτε στον μπαμπά.
Στο τέλος μόνο στον ένα μοιάζει.
BOTTOP

Μέχρι να συμβούν όλα αυτά τα ανεξήγητα που βλέπουμε πρέπει να βρούμε τρόπο να τα εξηγήσουμε…διότι ... είναι η μόνη γλώσσα που για την κατανοήσεις πρέπει να παρακολουθείς καθημερινά και για να παρακολουθείς πρέπει να κατανοήσεις τη γλώσσα..

BOTTOP

Όταν πια το πάρεις απόφαση ότι δεν μπορείς να κόψεις δρόμο και να γίνεις πλούσιος πιο γρήγορα από ότι πρέπει .... πρέπει απλά να ακολουθήσεις την φυσική εξέλιξη των πραγμάτων.

BOTTOP
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
Σύνδεσμοι